aaaa.gggg Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 WitamChciałem się dowiedzieć co myślą o nim użytkownicy?Czy naprawde ma takie zasięgi praktyczne jak pisze producent(32cm.boratyna,pucha po piwie 80cm,itp).Najlepiej aby wypowiedzieli się użytkownicy ale inne sugestie też mile widziane.PozdrawiamZwierz
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 A co Zwierz? Drugi sprzęt kupujesz? :Dpozdro
aaaa.gggg Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 Witam Bjar.Mocno się zastanawiam nad nowym sprzętem.Jeszcze nie podjąłem decyzji ale się rozglądam.Jak będzie coś w rozsądnej cenie z lepszym zasięgiem od naszych wykrywek to kto wie...PozdrawiamZwierz
aaaa.gggg Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Panowie!Nikt naprawde nic nie wie o tej wykrywce???Pozdrawiam
Kowal7 Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Witam! Latem nad morzem poznałem gościa który miał ten sprzęt. Na plaży przy szukaniu monet itp dupereli w tryb.dynam. był niezły.Niewiem jak chodzi w statyku na militarce, ale koleś go chwalił....Muszę przyznać, że lekki i całkiem poręczny, a w sprzęcie do 1000zl wg. mnie ciekawa oferta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.