tzendi Napisano 28 Maj 2003 Autor Napisano 28 Maj 2003 witam znalazłem w necie ciekawą wzmiankę o artykule o bazie Kriegsmarine w Świnoujściu.stronapefu.w.interia.pl/html/pl_public9.htmczy wiecie gdzie mozna dostać pismo Okręty Wojenne?PozdrawiamT.Zendi
beaviso Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 W EMPiKach na pewno, tam to widziałem i czytałem (Gdańsk). Pismo ma mały nakład. W kilku dobrych księgarniach też widziałem.O Świnoujściu było chyba w nrze 2/2003Bardzo fajny artykuł, kawał pracy autor w niego włożył - gratka dla tamtejszych pasjonatów!pozdr,M
sieha Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 W Warszawie niedaleko stacji metra Świętokrzyska znajduje się księgarnia Pelta (nie jestem pewien nazwy na 100%), w której można dostać chyba większość numerów odkrywcy jakie do tej pory wyszły (jak nie wszystkie). Prawdopodobnie można znaleźć tam pismo, o które pytałeś, jak i wiele innych ciekawych czasopism, książek i albumów z tej dziedziny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.