kokabaz Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 Do tej pory korzystałem z BH Tracker IV, głównie na monetki.Teraz dowiedziałem się, ze mój św.Mikołaj sprezentuje mi Sovereign GT Minelaba. Osobiście wolałbym inny sprzęcior tejsamej firmy, ale trudno. Czekam na sprzęt i nie mam wyboru.Czy ktoś mogłby podzielić sie ze mną uwagami na temat pracy na tym sprzęcie (może być e-mail). Nie interesują mnie komentarze, że jest coś lepszego lub gorszego, a konkretne porady, które umożliwią mi szybsze poznanie wykrywki.KokabazPS.Wszystkim życzę choinych Mikołajów i udanego nowego sezonu.
VanWorden Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Witam!Nie wiem czy jesteś anglojęzyczny, ale tu znajdziesz sensowny test i sporo porad:http://www.garysdetecting.co.uk/sovgt.htmPozdrawiamVWPS. Domyślam się że ten inny sprzęcior" to miał być Explorer? Absolutnie nie żałuj! GT NICZYM nie ustępuje jeśli chodzi o zasięg, jest bardziej czuły od Explorera i duuużo lepiej wykonany..
wicja1 Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Kokabaz Ty to masz genialnego Mikołaja !!!!Wypada wszystkim życzyć takiego.I niech każdy dostanie pod choinkę taki wykrywacz jaki sobie wyśni.(Alb prawie :))Wszystkiego Dobrego i Wesołych Świat !!!wicja1.
ładziak111 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 kupiłem ten sprzet miesiąc temu jest ok ciągnie fanty z konkretnych głębokości naprawde warto go mieć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.