gucio Napisano 26 Maj 2003 Autor Share Napisano 26 Maj 2003 Witam:)Jak w temacie.Może ktos jest w stanie mi powiedziec co to za bagnet.Leży to u mnie juz jakis czas i nie daje mi spokoju:)Pozdrawiam:)Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 26 Maj 2003 Autor Share Napisano 26 Maj 2003 Witam:)Jak w temacie.Może ktos jest w stanie mi powiedziec co to za bagnet.Leży to u mnie juz jakis czas i nie daje mi spokoju:)Pozdrawiam:)Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 26 Maj 2003 Autor Share Napisano 26 Maj 2003 Niestety zdjęcie jest za duze i nie moge go załadowac.Moze ktoś wie jak je zmniejszyc??Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 To najprawdopodobniej jest czeski bagnet wz. chyba 58. Jak ktoś ma Królikiewicza pod ręka to niech sprawdzi.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berthie Napisano 27 Maj 2003 Share Napisano 27 Maj 2003 Otwórz obrazek w Imagingu (standardowy program w każdym windowsie). Najedź na niego myszą, kliknij prawym klawiszem i jak się rozwinie menu wejdź w Właściwości, a następnie w Rozdzielczość. Obrazek będzie miał jakąś rozdzielczość np: 100x100 dpi. Wystarczy ją zmniejszyć i obrazek będzie mniejszy.Możesz też wejśc w Kompresję i ją zwiększyć, efekt będzie podobny.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2003 Dziękuje za odpowiedz.Gambit miałbys mozliwosc zrobienia skanu bagnetu z ksiązki ???Pozdrawiam:)Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 1 Czerwiec 2003 Share Napisano 1 Czerwiec 2003 Skan wysłałem. Sporo zajmuje ale jakość dobra. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2003 Wielkie dzięki Gambit.Tego mi było trzeba.Pozdrawiam:)Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 27 Maj 2003 Autor Share Napisano 27 Maj 2003 Dzięki Berthie za pomoc:)Oto fotki bagnetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 No generalnie to pasuje do zdjęcia u Królikiewicza. Wz. 58 odmiana druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 27 Maj 2003 Autor Share Napisano 27 Maj 2003 kolejne zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 27 Maj 2003 Autor Share Napisano 27 Maj 2003 I jeszcze jedna fotka:)Pozdrawiam i czekam na wszelkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Fajny, gdzie go znalazłeś? Nie jestem pewien, ale może ruski??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gucio
Jak w temacie.Może ktos jest w stanie mi powiedziec co to za bagnet.Leży to u mnie juz jakis czas i nie daje mi spokoju:)
Pozdrawiam:)Gucio
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.