von Nogaj Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 Czołem Chłopaki!!! mam wielką prosbe przed swietami-znajoma poprosila mnie o zaglosowanie na jej córki(to nic nie kosztuje) numery i link podalem nizej.Jesli Chcecie to zaglosujcie na te dwie dziewczynki.Z góry bardzo dziekuje i zycze wesolych swiat,masy znalezisk w 2006 roku !!!http://www.abbfilm.pl/?rec=7&sex=k&age=3_4&height=all&weight=all&do=query&a=thumbs NUMERY 3283 bbe i 3282 bbe
Darek419 Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 A Fe Nogaj,to są małe dziewczynki,to nie jest forum dla zboków.poz Darek.
von Nogaj Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 Poczekam 20 lat i wtedy sie nimi zajme heeh! ;) wiedzialem ze ktos mi to powie;)) Daję dozywotnią gwarancję ze to córki-blizniaczki mojej znajomej a wlasciwie znajomej mojej zony. hmmm mamusia jest tez super laska;)) -poprosila mnie o to glosowanie a czego sie nie robi dla kumpeli zony hehe! Powiem jeszcze ze te dwa urwisy to super wabik na panienki-latem w Sopocie jak szlismy to nie bylo laski ktora by sie nie obejrzala slbo zagadala jakie slodkie blizniaczki.Rozmawialem nawet z kumpela na temat wyczarterowania dziewczynek na kilka spacerow w celu zdobycia kilku telefonów do jakichs kobiet spragnionych takich dzieciatek ale mi odmowila;DD pozdrowienia!
von Nogaj Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Napisano 19 Grudzień 2005 to sie nazywa solidarnosc!!! -dzieki chlopaki!!!
jaca2003 Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Ja tam nie chcę nic mówić ale to się robi już żenujące.niedługo może (a moze kolega zrobił to w dobrej wierze)pojawi się post adzwoń pod numer i pogadaj z Panią"PozdrawiamPs no chyba że nadobne dziewoje pomykają po lasach polach i innych zagajnikach z obłędem w oku i wykrywką w ręku.
KudłatyHD Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 To jest dział jak sama nazwa wskazuje Towarzyski.Do agencji towarzyskiej nie daleko hehehe
revolt Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 zagłosujcie też na mniewww.revolt.fotka.pl
miro5671 Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 No ja tęż oddałem głos na te dzieciaki hehehe pozdr.Miro
adi72 Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Na bliźniaczki głosuję , a revolta ściagam na komórę :)-pewność że nikt mi jej nie ruszy...Pozdro.
rob Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 revolt - marnujesz sie chłopie. Hollywod czeka!!!. Szwejk z ciebie przykładny i wzorowy
von Nogaj Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Napisano 20 Grudzień 2005 -jeszcze raz piszę -nic z tego nie mam:(( tyle ze satysfakcję pomocy dzieciakom ktore sa bardzo grzeczne i fajne:) Wszystkim ktorzy oddali glos moge jedynie obiecac ze bede trzymal kciuki za wykopanie conajmniej ritterkrojca mit brilanten;))) pozdrawiam.michal
Anielskooki Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Można głosować kilka razy w dobowych odstępach.Ja naprzykład oddałem po dwa głosy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.