Skocz do zawartości

Dwie ładne dziewczyny-zagłosuj;)) i zrób im swiateczny prezent!!!

von Nogaj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czołem Chłopaki!!! mam wielką prosbe przed swietami-znajoma poprosila mnie o zaglosowanie na jej córki(to nic nie kosztuje) numery i link podalem nizej.Jesli Chcecie to zaglosujcie na te dwie dziewczynki.Z góry bardzo dziekuje i zycze wesolych swiat,masy znalezisk w 2006 roku !!!http://www.abbfilm.pl/?rec=7&sex=k&age=3_4&height=all&weight=all&do=query&a=thumbs NUMERY 3283 bbe i 3282 bbe
Napisano
Poczekam 20 lat i wtedy sie nimi zajme heeh! ;) wiedzialem ze ktos mi to powie;)) Daję dozywotnią gwarancję ze to córki-blizniaczki mojej znajomej a wlasciwie znajomej mojej zony. hmmm mamusia jest tez super laska;)) -poprosila mnie o to glosowanie a czego sie nie robi dla kumpeli zony hehe! Powiem jeszcze ze te dwa urwisy to super wabik na panienki-latem w Sopocie jak szlismy to nie bylo laski ktora by sie nie obejrzala slbo zagadala jakie slodkie blizniaczki.Rozmawialem nawet z kumpela na temat wyczarterowania dziewczynek na kilka spacerow w celu zdobycia kilku telefonów do jakichs kobiet spragnionych takich dzieciatek ale mi odmowila;DD pozdrowienia!
Napisano
Ja tam nie chcę nic mówić ale to się robi już żenujące.niedługo może (a moze kolega zrobił to w dobrej wierze)pojawi się post adzwoń pod numer i pogadaj z Panią"
Pozdrawiam
Ps no chyba że nadobne dziewoje pomykają po lasach polach i innych zagajnikach z obłędem w oku i wykrywką w ręku.
Napisano
-jeszcze raz piszę -nic z tego nie mam:(( tyle ze satysfakcję pomocy dzieciakom ktore sa bardzo grzeczne i fajne:) Wszystkim ktorzy oddali glos moge jedynie obiecac ze bede trzymal kciuki za wykopanie conajmniej ritterkrojca mit brilanten;))) pozdrawiam.michal

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie