Skocz do zawartości

Garrett Master Hunter CX Plus

Kiki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mało znalazłem na forum a jestem nim zainteresowany.Chce kupic nowego więc chciałbym coś więcej wiedziec i czy w tym przedziale cenowym jest to dobry wybór(monetki ale i militarką nie gardze).
Napisano
Witam!!! Ja też biorę go pod uwagę, szczególnie na militarkę na monetki mam minelaba musk. adv. Fajnie że ma możliwość podłączenia sondy do głębokich poszukiwań. Co do monetek to myślę że też się nada ze standardową cewką. Nie więm co z ustawieniem gruntu w nim ale wydaje mi sie że nie ma manuala i to będzie minusik. Drugi minusik za to że trzeba dokupić podłokietnik ( A powinien być w standardzie tak jak jest na przykład w standardowym wyposażeniu osłona cewki w minelabie ( sami wiemy jak z tym jest większość firm ich nie daje:((( ) ) Ogólnie ciekawa konstrukcja. Jest na mojej liście ewentyualnych zkupów na przyszły rok:))) czekamy z Kolegą Kiki na opinie uzytkowników bądź ludzi którzy mieli z nim bilższy kontakt...:D
Napisano
A bierzesz pod uwage x-terre 50 ? Ale akurat na recenzje tego wynalazku trzeba będzie poczeka.Też mój zakup będzie w następnym roku może jeszcze coś dojdzie.
Napisano
X-tera 50 ciekawy sprzęt ( 30 trochę za bardzo okrojona ale cena bardziej przyjazna ) i porządna firma choć ma tylu zwolenników:)) co przeciwników:(( ja już się przekonałem że to soliny sprzęt i dają osłony na cewkę w standardzie w przeciwieństwie do kilku innych firm. Mój brat leci w styczniu do Cork tak więc może kupię okazyjnie jakiś sprzęt:)) Co do garretta biorę tylko pod uwagę MH CX plus. Myślę jeszcze na paroma innymi modelami min. nad jakimś fiserkiem np 1236-x2.
Napisano
Tak dokładnie mam juz go prawie dwa lata, nakopałem za jego pomocą dużo monetek i troszkę inych fantów( odznaki, klamry łuseczki i inny kolor ). Na kolor jest ok. gorzej na militarkę w allu ma gorszy zasięg niż w dyskryminacji. Sprzęt wart swych pieniędzy mimo że ciężki, ja za niego dałem 1900 zł bo tyle wtedy kosztował teraz jest dużo tańszy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie