Gustaw Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 Witam,Czy ktoś z Państwa może mi pomóc w indentyfikacji tej odznaki?Czy jest to rzadki egzemplarz czy też jedna z wielu laszek" dawanych żołnierzom za bohaterstwo?pozdrawiamGustaw
Gustaw Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 Witam,Czy ktoś z Państwa może mi pomóc w indentyfikacji tej odznaki?Czy jest to rzadki egzemplarz czy też jedna z wielu laszek" dawanych żołnierzom za bohaterstwo?pozdrawiamGustaw
Gustaw Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 Widzę, że fotka wyszła nie wyraźna. Powtarzam ją więc. Na dole jest napis Polska France Służba Wartow"Służba Wartow - służba wartownicza
coriolan Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Było.Wpisz w wyszukiwarkę Odkrywcy Kompanie Wartownicze
maxikasek Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 ten orzeł ma głowę w druga stronę czy jest w berecie :-)
Pytanie
Gustaw
Witam,
Czy ktoś z Państwa może mi pomóc w indentyfikacji tej odznaki?
Czy jest to rzadki egzemplarz czy też jedna z wielu laszek" dawanych żołnierzom za bohaterstwo?
pozdrawiam
Gustaw
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.