Bocian Posted May 23, 2003 Author Share Posted May 23, 2003 Mam nieśmiałe pytanie. Czy coś jest nie tak w module logowania? Widzę wiele osób jako niezalogowany. Jeżeli jest problem to śmiało proszę zgłaszać na bocian@odkrywca-online.comInaczej będę dalej żył w błogiej niewiedzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 na moje oko to wszystko gra, ale z czystego lenistwa nie chce sie logowac ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
past Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 potwierdzam -- lenistwo ( przynajmniej w moim przypadku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netcom Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Tak,czasami nie chce sie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro5 Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 A ja czasami mam problemy, zwłaszcza jak chcę dołączyc zdjęcie.Kilka moich ostatnich logowań odbyło z przejściami"Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 a ja nigdy nie moge sie zalogowac choc moge sprawdzac dane ktore podalem przy rejestracji - co oznacza ze podaje dobre haslo itp. w zwiazku z tym nigdy tez nie moge dolaczyc zdjecia. cos nie dziala bo pomimo prob logowania jestem zawsze niezalogowany. Zrobcie cos z tym please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 u mnie szczyt lenistwa, no chyba że fotke musze zamieścic. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 A ja nie mam problemów, bo się nigdy nie loguję.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 heh ja mam problemy zeby cokolwiek dopisac do forum bez zalogowania sie.Wuskakuje mi ze uzytkownik o takim loginie jest juz zarejestrowany,zalogowany na forum..pozdrowki for all:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magach7 Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Ja poprostu usawiłem blokadę cookies'ów dlatego nie mogłem sie zalogować :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.