danieloff Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Napisano 6 Grudzień 2005 Witam! Mam propozycję - a może w tym roku spotkamy się w Choszczówce (Białołęka)? Można by zrobić ognisko, lub spotkać się w lokalu, który jest pod samym lasem. Co o tym myślicie? Sądząc po ilości dołów w Choszczówce i Białołęce Dworskiej to cała Warszawa już tam kopała:-), więc każdy trafi.Daniel
SZZ Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 Cześć Daniel!Jestem za! Dwukrotnie spotykaliśmy się w Powsinie, więc teraz może być Choszczówka, jeszcze mnie tam nie poniosło za dnia, więc mogę wybrać się w nocy. O której proponujesz rozpoczęcie imprezy i gdzie to dokładnie jest - jak tam dojechać i czy można się jakoś wydostać w nocy komunikacją miejską.Mam nadzieję, że propozycja ta oznacza, że zobowiązujesz się do zebrania i narąbania drewna oraz ułożenia ogniska? Spróbuję zachęcić Dominika, Darka, Jurka, Olafa i jeszcze paru innych gości. Czy miejsce na ognisko jest bezpieczne i nie grozi nam atak jakichś mętów?Pozdrawiam:)SZZ
danieloff Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Napisano 6 Grudzień 2005 Witam! Co do organizacji, drewna itp. to raczej nie mam tyle czasu, chyba, żeby mi ktoś pomógł. Kocur, Tomi, co Wy na to? Dojazd do Choszczówki jest na pewno z Żerania, jadąc samochodem trzeba skręcić z Modlińskiej, jadąc w kierunku Modlina, w prawo w ulicę Mehoffera. Może ktoś kojarzy, skręcajac w lewo na skrzyżowaniu z torami kolejowymi na stacji Płudy dojeżdża się do knajpy Dziki". Może umówimy się w tamtej okolicy? Termin do ustalenia, ale może w nastepny weekend, tj.17-18? Ale jak wolicie wcześniej, to ustalmy inaczej. Co do mętów, to raczej jest spoko, będziemy mieli w razie czego przewagę, bez wykrywacza nawet można to i owo wykopać i zdetonować, he,he, to żart oczywiście:-)Daniel
kocur Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 Witam !Ja niestety tyram ;-/. Chyba że zaczniemy od 14.00 - 15.00 wtedy chętnie. Do wyżerania resztek dysponuję bardzo pojemnym psem bojowym.pozdrawiam - kocur !
nashorn Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Witam!Piszę się na taką imprę! :PDajcie mi jakies bliższe namiary na GG: 4609133Pozdro!Nashorn.
danieloff Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Czy jest jeszcze ktoś chętny, bo nie wiem, czy w ogóle warto planować sobie któryś z wieczorów na to spotkanie? Jeżeli nie ma chętnych, to po prostu zamykamy sprawę, a Bocian może wycinać wątek:-)Pozdrawiam!Daniel
kawon30 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 A może z rana kopanie,a potem ognicho?Jak pogoda nie przeszkodzi to się piszę.
dominic Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 witam panowie :)moze juz ten weekend?? w nastepny nie moge mam trening we wrocku,chiba ze piatek ::) pzdr jakby co to pzdr i milego spotkanka , a co do mentów to zawsze bedzie mozna zrobic ekspedycje karna::))))))
danieloff Napisano 9 Grudzień 2005 Autor Napisano 9 Grudzień 2005 No to proponuję spotkać się jutro pod Dzikim, ok.16-17. Kto się pisze?
kawon30 Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Mnie by bardziej pasował przyszły tydzień-sobota lub niedziela.
Mlody Mauser Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Wesolych swiat wam zycze jak juz macie taki post:) Wiec pelnnych dolkow:)I nowych odkryc:P
danieloff Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Napisano 12 Grudzień 2005 Dzieki, Mauser, Tobie też trafienia wymarzonych znalezisk w Nowym Roku:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.