pawel_breslau Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Napisano 6 Grudzień 2005 Witam wszystkich.Pozsukuję płaszcza szwedzkiego koloru szarego na wzrost 180 cm.Czy ktoś z Was wie gdzie takowego mogę dostać i w jakiej cenie?Będę wdzięczny za wszelkie informacje.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.Paweł
01111977 Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 Witam.Obecnie mam dostep do w/w nowych.Jak i uzywanych niemieckich z kolnierzem granatowym.Problem w tym iz przebywam w zjednoczonym krolewstwie a plaszcz jest raczej ciezki jesli chodzi o zwykla przesylke.Jesli jestes Powaznie zainteresowany to zapraszam do korespondencjii bart.pob@wp.pl bart.pob@interia.pl pzdr
Boruta Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 Polecam prywatną pocztę autobusową ;-).Pozdrawiam
01111977 Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 To fakt.Autobusem jest najszybciej i najtaniej.Nie mniej jednak czasami trzeba czekac na autobus 5 dni by sie doczekac 6go.A w biurze przewoznika nie chca udzielac info.czy danego dnia autobus kogos wysadza lub odbiera w danym miescie w zwiazku z czym mozna sobie posiedziec.Ponadto wiekszosc kierowcow jest teraz madrzejsza od telewizora i wazy paczke szacujac wartosc pocztowa a nastepnie daje upust...
pawel_breslau Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Dzięki za wszelkie odpowiedzi, ale czy nikt z Was nie ma na zbyciu takie płaszcza w Polsce?Pozdrawiam.Paweł
01111977 Napisano 8 Grudzień 2005 Napisano 8 Grudzień 2005 Jesli jestes z okolic krakowa to mam taki w polsce:)Musialbys do mamuski podskoczyc.Pzdr
pawel_breslau Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Napisano 8 Grudzień 2005 Jestem z okolic Wrocławia.Także wyjazd w okolice Krakowa odpada.A ile byś chciał za ten płaszcz?Pisz na GG-3673858.I czy byłaby możliwość żeby ktoś przysłał płaszczyk pocztą?Pozdrawiam.Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.