okejos Napisano 3 Grudzień 2005 Autor Napisano 3 Grudzień 2005 włąsnie wróciłem. było zawaliscie. sam pomysł noclegów w fortach w orginalnych salach (cieplutkich) z pietrowymi wojskowymi łózkami.. zawalisty. tereny swietne. znęcalismy sie nad bydynkiem. niestety mało fotek bo operowałem kamerą (k....ski wiatr w mikrofonie)bawiliśmy się od 10 do zmroku.
okejos Napisano 3 Grudzień 2005 Autor Napisano 3 Grudzień 2005 a to nasi dzielni pirotechnicy... robili co chcielismy
pik78 Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 A na fotce 9 ,10 i 12 tak się kolesie spili czy udają zabitych w walce heheheh???Fajne fotki tylko ta swierzosc tych kurtek az w oczy kole,ta biel zwłaszcza,lepiej je troszkę podrudzić...
kiler p Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Mam pytanko do zdjęcia nr.4:Ten biały kombinezon po lewej to kopia kombinezonu WH czy może współczesny WP ?? Jeśli to pierwsze to gdzie można dostać wykroje albo lepsze fotki czegoś takiego, jeśli to drugie to gdzie można to kupić (najbardziej zależy mi na tej białej kurtce, spodnie to rzecz drugorzędna)?
okejos Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Napisano 4 Grudzień 2005 pik - kurtki jak nowe bo niedawno fasowane :D a co lezacych... pada sie tam gdzie sie oberwie. budynek przechodzil pare razy z rą do rąk
pawel_breslau Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Świetne fotki.Gratuluję udanej imprezki.Pozdrawiam.Paweł
big_red_one Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Dodaje kilka fotek. Dziękujemy organizatorom i reenactor-om, imrezka była super. Efekty pirotechniczne były zaje...fajne :)BIG RED ONE
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.