Jaro5 Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 Witam.Proszę o pomoc w identyfikacji tego przedmiotu. Średnica 30mm, znaleziony na terenie starej carskiej jednostki. Wg. mnie to jakis bączek z czapki, ale mogę się mylić.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Chyba bączek pruski... Albo środek" z wieńca. Na pewno nie carski, raczej Prusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 Witam.Proszę o pomoc w identyfikacji tego przedmiotu. Średnica 30mm, znaleziony na terenie starej carskiej jednostki. Wg. mnie to jakis bączek z czapki, ale mogę się mylić.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Jaro5
Witam.
Proszę o pomoc w identyfikacji tego przedmiotu. Średnica 30mm, znaleziony na terenie starej carskiej jednostki. Wg. mnie to jakis bączek z czapki, ale mogę się mylić.
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.