Skocz do zawartości

Czy ktoś planuję inscenizację ost front -w styczniu, lutym?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czołem!
Mam pytanie czy ktoś planuję przeprowadzenie inscenizacji podobnej do Cigacic" lub Kotła Hubego" w najbliższym okresie czasu?
Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam!
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Panowie,a co z Zamkiem Czocha?
Na początku roku ponoć była niezła imprezka i żałuję że nie pojechałem.Ale co się odwlecze to nie uciecze.
Cigacice też by się przydały.W styczniu w Cigacicach było super.Mi się podobało.
Pozdrawiam.
Paweł
Napisano
Paweł, kolega sWa napisał że w lutym odbędzie się bitwa ;)
Gdzie? Na podkarpaciu. Konkretnie? Chyba w kamieniołomach koło kompleksu schronów kwatery Hitlera Fuhrerhauptquartier Anlage Sud" w Stępinie-Cieszynie, ale pewny nie jestem. Jak już napisał sWa - będzie założony temat na ten temat :) gdy tylko zostanie wszystko ustalone. Pozdrawiam
Napisano
Cigacice były super - nawet jesli miały by byc w nowym roku skromniejsze to i tak warto by było pokusić się o imprezke - pozdrawiam z ZG - szkoda że cisza wciąż trwa.
Napisano
Witam.

22 stycznia odbędzie się inscenizacja potyczki ze stycznia 45. Potrzebne są jednak tylko radzieckie grupy. Ma ktoś namiar na takie??

Pozdrawiam.
Napisano
W Galicji" mamy oddział radziecki, ale ze względu na prace związane z bitwą w Stępinie raczej nie będziemy mogli przybyc.
Napisano
Czołem!
proponuję zapytać kolegów z TGRH w sprawie grup sowieckich lub LWP w końcu to ich głowna działa
pozdr!
Napisano
Kloki!
Jaka to impreza i gdzie się ma odbyć. 5-6 Rosjan z Wolsztyńskiego odłamka LTRH wyraża wstępnie gotowość do wspólnych działań zimowych. Podaj szczegóły.
Napisano
Mycza. 21 stycznia w Tomaszowie Mazowieckim. Napisz do mnei na maila kklokki@wp.pl . A podam szczegóły. Zostaw tez nr. telefonu i napisz skąd jesteście. Pozdrawiam!
Napisano
O kurcze to my w Galicji" robimy też cos w rodzaju Stalingradu". W tym tygodniu powinien juz sie pojawić wątek.
Napisano
12 luty GRH Galicja organizuje potyczkę wojsk radzieckich z niemieckimi w imieniu organizatorów zapraszamy. sami też będziemy. A wszyscy niezdecydowani powinni wejść na ich stronę i obejrzeć fotki z poprzednich rekonstrukcji. adres w linkach.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie