ramov Napisano 29 Listopad 2005 Autor Share Napisano 29 Listopad 2005 Czołem!Mam pytanie czy ktoś planuję przeprowadzenie inscenizacji podobnej do Cigacic" lub Kotła Hubego" w najbliższym okresie czasu? Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 robimy w styczniu w modlinie zimową batalię ale jeszcze niec dokładnie nie wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 GRH Galicja" planuje bitwę zimową w lutym, ale o tym zostanie założony nowy wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulldozer Napisano 8 Grudzień 2005 Share Napisano 8 Grudzień 2005 Witam serdecznie, w Modlinie ma być podobno inscenizacja Ardenów z użyciem sprzętu. Może wyjdzie.pzdr b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancer Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 planowana iest inscenizacja wyzwolenie Tomaszowa Mazowieckiego w lutym - moze być fajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Panowie,a co z Zamkiem Czocha?Na początku roku ponoć była niezła imprezka i żałuję że nie pojechałem.Ale co się odwlecze to nie uciecze.Cigacice też by się przydały.W styczniu w Cigacicach było super.Mi się podobało.Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 I co???Nikt nic nie organizuje,czy też nikt nic nie wie???Ale w jedno jak i w drugie nie uwierzę.Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Witam ponownie.Widzę że tylko nad Pilicą się bawią tej zimy.Szkoda:(Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Paweł, kolega sWa napisał że w lutym odbędzie się bitwa ;)Gdzie? Na podkarpaciu. Konkretnie? Chyba w kamieniołomach koło kompleksu schronów kwatery Hitlera Fuhrerhauptquartier Anlage Sud" w Stępinie-Cieszynie, ale pewny nie jestem. Jak już napisał sWa - będzie założony temat na ten temat :) gdy tylko zostanie wszystko ustalone. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 OK SSzuder.Ale czy nikt więcej nic nie organizuje?Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sakai80 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Cigacice były super - nawet jesli miały by byc w nowym roku skromniejsze to i tak warto by było pokusić się o imprezke - pozdrawiam z ZG - szkoda że cisza wciąż trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sakai80 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Poszukałem i trafiłem na:http://www.tpf.and.pl/zielona_gora/news.html#724 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Witam.22 stycznia odbędzie się inscenizacja potyczki ze stycznia 45. Potrzebne są jednak tylko radzieckie grupy. Ma ktoś namiar na takie??Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 W Galicji" mamy oddział radziecki, ale ze względu na prace związane z bitwą w Stępinie raczej nie będziemy mogli przybyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldman Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Jeśli na 22 stycznia potrzebne są tylko radzieckie grupy, czy oznacza to że Armia Czerwona będzie walczyla sama ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramov Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 Czołem!proponuję zapytać kolegów z TGRH w sprawie grup sowieckich lub LWP w końcu to ich głowna działapozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 oldman.. oznacza to, że jest deficyt grup radzieckich, a Niemców jest aż za dużo... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mycza Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Kloki!Jaka to impreza i gdzie się ma odbyć. 5-6 Rosjan z Wolsztyńskiego odłamka LTRH wyraża wstępnie gotowość do wspólnych działań zimowych. Podaj szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Mycza. 21 stycznia w Tomaszowie Mazowieckim. Napisz do mnei na maila kklokki@wp.pl . A podam szczegóły. Zostaw tez nr. telefonu i napisz skąd jesteście. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulldozer Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Witam wszystkich, w styczniu w Modlinie będzie inscenizacja frontu wschodniego w typie Stalingradupzdr b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 O kurcze to my w Galicji" robimy też cos w rodzaju Stalingradu". W tym tygodniu powinien juz sie pojawić wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 No i będziemy mieć dwa Stalingrady... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grhszwadron Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 12 luty GRH Galicja organizuje potyczkę wojsk radzieckich z niemieckimi w imieniu organizatorów zapraszamy. sami też będziemy. A wszyscy niezdecydowani powinni wejść na ich stronę i obejrzeć fotki z poprzednich rekonstrukcji. adres w linkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulldozer Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Witam wszystkich, 21-22 stycznia w Modlinie inscenizacja z udziałem WH i ACz. pzdr bulldozer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffanos Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 wiemy! wiemy! i będziemy! GRH ŻO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.