Skocz do zawartości

BRZEG.WIGILJA POSZUKIWACZY.

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!!! jutro jedziemy czy pojutrze?? wlasnie zlazlem z impry i za bardzo nie kleje klimatu gdzie i nawazniejsze kiedy!:-)))))))) Kudalty dzwonilem i nic nie wiem zapomnialem co gadales!!!!! o cholera!!! k-szela dam Ci moje porcelanki, pare tego mam ale niewiele wszystko za friko, tylko jak Cie znalezc jutro/w piatek w Brzegu
  • Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
chłopaki wybaczcie ale Ja dzisiaj nie mogę ponieważ mam pilny wyjazd. A tak na marginesie myślałem, że impra będzie w piątek.
miro widzę, że na nowej miejscówce jeszcze coś wyszło.
pozdr.i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszystkich.
Napisano
A co z tą kanalią Kantonem.Chciał,żeby było w czwartek spotkanie - i gdzie on się podziewa ??? Może nie może,bo żona się nie zgadza hehehe.Albo karpie go przerosły....
Napisano
Panowie impreza zajefajna. Miro jak zwykle organizacyjnie dociągnięte na ostatni guzik. Co najważniejsze ekipa stawiła się w 100%. Czekam tylko na zdjęcia.

Ps. Mam nadzieje ze niektuży pamiętają o wypadzie!!
Napisano
Witam.Serdeczne dzięki za przybycie ludzi,których nawet się nie spodziewałem....Impra była super udana,pozdrawiam i życzę zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia....Miro i Kudłaty...
Napisano
Ale spotkanie! właśnie przybyłem na chawirę he he niektóre foty muszę ocenzurować to i wrzucę na forum. No i tak przede wszystkim - Brzeg, Panowie, szacunek i ukłon w stonę Waszą, spotkanie perfekt, super! Słów nie ma by to wyrazić... Oby więcej takich integracji.
PS:Miro podaj maila prześlę Ci fotki odkurzacza:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie