Skocz do zawartości

BRZEG.WIGILJA POSZUKIWACZY.

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dajcie mi znać jak z transportem tam i z powrotem (tzn spod knajpki, chyba że to jest ta przy dworcu) chcę na piątek być na chacie, jestem b.chętny na przyjazd!
  • Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no i mamy dylemet, dwóch takich to nie mam, kto jutro pierwszy postawi browara to jego:). A tak na serio dam namiar na leśny zrzut z przedwojennej knajpy z rynku w Opolu. Butelki, kufle, porcelana( tależe, popielnice, kubki) nawet fenole i takie tam, w różnym stanie. Tam wygrzebałem tą porcelankę.
Napisano
Zmiana planu Kudłaty jak byś mógł porzuć mi porcelanki do arbaitu pracuję w aptece koło dworca na ul. Trzech Kotwic będę tam do 18.00 za porcelanki Ci zapłacę gotówka:)). Jutro raczej nie przybędę na spotkanie na ul. Młynarskiej:(( ku uciesze niektórych osób. Pozdrawiam. Krzysiek.
P.S. Antek wielkie dzięki za moją książkę, zawiodłem się na całej lini:(((
Napisano
Z tego 2 osoby z Wrocka hehe czyli 2 osoby z Brzegu Miro i Generał. Stała obstawa, a reszta wali w niepowiem co.
A gdzie KAnton i reszta kanali??? We Wrocku nikogo z Was nie było i nawet w Brzegu nie będzie co jest z Wami???
Chowacie sie z karpiami heheh, czy wydatek 3 zł na piwo Was przeskoczył hehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie