Gewer Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 Witam czy ktoś mnie moze pomóc w identifikacji tego fantu, załączam fotki obu stron medalu.pozdr. Gewer
zukowsky Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 Chyba raczej nie medalik poniewaz widac tam jakies dwie postacie. Mysle ze to moze byc krol i krolowa.Pozdrawiam
Gewer Napisano 24 Listopad 2005 Autor Napisano 24 Listopad 2005 Srednica to 3,5 cm, fakt na jednej stronie są umieszczone podobizny króla i królowej a na drugiej widnieje jakby jakiś ryczesz lub monarcha z mieczem.
Boruta Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 Może to na cześć ślubu monarchy?Pozdrawiam
Gewer Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 Witam czy ktoś mnie moze pomóc w identifikacji tego fantu, załączam fotki obu stron medalu.pozdr. Gewer
Pytanie
Gewer
Witam czy ktoś mnie moze pomóc w identifikacji tego fantu, załączam fotki obu stron medalu.
pozdr. Gewer
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.