tomekk Napisano 22 Listopad 2005 Autor Napisano 22 Listopad 2005 Witam Kupiłem wykrywacz armanda(prospector) i muszę powiedzieć ze jak narazie jestem z niego zadowolony. Czemu prawie wszyscy na forum tak nisko oceniają te firme?
krecix Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 Jak zmienisz armanda na pozadny wykrywacz to sie sam dowiesz...
tomekk Napisano 23 Listopad 2005 Autor Napisano 23 Listopad 2005 ale co jest w nim złego? Zasięg przecież wcale nie jest zły
dygacHQ Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 WitamJa na wiosnę zmieniam na Minelaba Sovereign GT i coś mi się wydaje że poczuję różnicę a za Prospectora wezmę sobie używanego HS-3 i będę miał sprzęt do pary :)
armand Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 Lista zdominowana jest niestety przez fanów - fundamentalistów" dwóch polskich kultowych wykrywaczy [oczywiście są to dobre wykrywacze] . Osoby. które mają i są zadowolone z wykrywaczy innych producentów boją się nawet odezwać na forum. Warto kierować się własnym rozsądkiem i własnym porównaniem i nie ulegać kilku osobom, które do śmierci będą broniły własnych pogladów. Na forum jest tak jak w telewizji - kto głośniej krzyczy ten ma rację. Osoby te, nawet często nie znają innego sprzętu poza własnym - kultowym. Każdy wykrywacz ma swoje wady i swoje zalety. I nie należy ulegać wyłącznie szumowi informacyjnemu" ciągle tych samych osób. Moja opinia wynika z ilości sprzedanych przeze mnie wykrywaczy jak również z 20 lat utrzymywania się na polskim rynku.Armand.
kocur Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Witam !Znam kilka osób używających Armandy. Hmm no cóż - nie da się ukryć, że nie sa to wykrywki najwyższych lotów. Uważam też że nie sa warte swojej ceny, bowiem konkurencja żadna dla innych z tej półki. Natomiast chcę obalić twierdzenia że sa nieskuteczne. Znam kolegę ( pozdrawiam Arti ), który własnie Armandem wyciąga monetki z zasmieconego pola. Co prawda wykopuje też miliardy odłamków mniejszych i większych - ale wśród nich są monetki. Dla osób dopiero rozpoczynających przygodę z wykrywaczem - działa reklama i niska cena. Dopiero potem - jak trochę pokopią w terenie zauważają, że tak naprawdę ( ja przynajmniej tak uważam )dobra dyskryminacja jest większą zaletą wykrywacza niż zasięg( chociaż nie mniej ważny). Niemniej jednak ani jedno ani drugie w przypadku Armanda nie poraża. Nie sądzę jednak Armand, że opinie o Twoich wykrywkach sa dziełem Spisku Producentów I Eksperymentatorów Ruchowych, Dynamicznych, Armandoprzeciwnych Maszynek ( w skrócie SPIERDAM). To raczej naga prawda ..... pozdrawiam - kocur !
Jadzia Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Witam!Opinia o tym czy innym wykrywaczu jeśli się powtarza u wielu osób to może, ale nie musi oznaczać, że jest ku temu jakiś konkretny powód, a nie zbiorowa fobia, przy założeniu, że wypowiadają sie tylko ludzie, którzy mieli styczność z Armandami to znaczy że coś w tym jest. Ja chodziłem trochę z tym sprzetam, nie pamietam modelu, ale osiągi nie porażały, owszem trochę łusek się trafiło, ale w porównaniu z innymi i tańszymi sprzętami wypadł kiepściutko, nie znaczy ze nie mozna nic tym znaleźć, ale....Pamietam, że ten model z którym miałem okazję chodzić miał fatalną dyskryminację, ale to bylo ze 2 lata temu, może coś się zmieniło, nie wiem, od tamtej pory nie miałem Armanda w ręku, nie znam nowych modeli.pozdrawiamJadzia
hesus Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Uczciwie muszę przyznać, że najfajniejszą rzecz jaką kiedykolwiek wykopałem, był właśnie sprzęt Armanda i to jeszcze taki z pełną cewką.Na tamte czasy był dobry [ok. 8-miu lat wstecz], ale trzeba pamiętać, iż były to czasy, kiedy jeszcze nie było takiej konkurencji, zarówno krajowej jak i zagranicznej.
hesus Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Uuups, literówkaNie wykopałem sprzętu Armanda, tylko fant sprzętem Armanda :D
tomekk Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 Ja szukam dalej Armandem i fanty wychodzą!!!!!!!Armand rządzipozdr
sordyl10 Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 Ja ma tesz armanda ale nie moge go ustawić cały czas piszczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.