Skocz do zawartości

ebay - ?

alesz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Czy jest możliwość rejestracji na ebay-u?
Oraz zostać normalnym użytkownikiem aukcji (ebay)
Napisano
Ja nie miałem problemów. Musiałem tylko mieć weryfikowalny adres e-mail. Interia chyba wystarczy bo mam kolegę który ma tylko takie konto (bezpłatne)i nie miał trudności z rejestracją.
Napisano
Polsmol ale bzdura przeciez na ebayu trzeba podac numer karty platniczej badz kredytowej, dopiero wtedy bedziesz mogl w pelni aktywowac rejestracje.
Napisano
Ja tego nie miałem. Może zmieniły się zasady od czasu mojej rejestracji. To jedno. Pozatym karta płatnicza to dzisiaj juz nie taki znowu wielki problem.
Napisano
Aby kupowac na e-bay nie musisz miec karty kredytowej.
Napisano
dokładnie jako kupujacy rejestrujesz sie bez problemu . jeżeli chcesz sprzedawac to musisz posiadac VISA karte i cał procedura trwa 2 tyg.
aż bank potwierdzi twoja katrę.
Napisano
Odnośnie ebay to są problemy z płatnością przez Paypal (nie mozna zweryfikować karty kredytowej wydanej w Polsce!!!), bez problemu mozemy zapłacić przez Bidpay.
Na Niemieckiej witrynie Ebay dokonałem udanego zakupu wykrywacza Spectrum XLT (za bardzo dobre pieniądze)
Napisano
Witam!
Ja rejestrowalem sie w USA i musialem podac nr karty, a kumpel rejestrujac sie na niemieckim nie podawal. Moze co kraj to obyczaj:)
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie