marecki. Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 witam :)otwieram nowy wątek poszukiwawczo - przygodowy i mimo ze snieg lezy to mozna zbierac informacje na temat skarbow jak i miejsc potyczek wkrotce ukaze sie takze ksiazka moich przyjaciol z wa-wy o Herbercie Klose , do ktorej lektory takze zapraszam zycze wszystkim cieplej zimy i owocow z pracy :):):)pozdrawiam marecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Jutro jedziemy na wykopki z Palaczem zbiórka u mnie o 7 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 Kudłty.Ty o tej godzinie na nogach ??? To kicior jakiś jest...Hehehe pozdr. Miro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Już jutro Mirek będzie u mnie. Może cos pokopiemy przy okazji:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Kudłacz.Byłem dzisiaj kopać z Marcinem [Coper].Byliśmy na wyspie,ogólna lipa-wszystkie odznaki wytargane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Spotkanie przeniosione na środę. Firma reklamowa dopiro od jutra jest czynna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 8 Luty 2006 Autor Share Napisano 8 Luty 2006 tak sobie myślę że można by zrobić jedno dniową wycieczkę po istniejących bunkrach kto za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Luty 2006 Share Napisano 8 Luty 2006 Ja za:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek(?) Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 WitamJestem za może tym razem mi się uda :), wprawdzie obowiązek szkolny ;) znów mi się zaczął ale zajęć jakby mniej więc sobota, niedziela jest bardziej prawdopodobna.Pozdrawiamk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Prawdopodobnie za tydzien w sobote bede goscil moich przyjaciol z Rawelinu z Krakowa szpecow od fortyfikacji wspolczesnych jak i dawnych jesli jest ktos chetny sie przylaczyc to zapraszam tylko trzeba posiadac samochod bo bedziemy sie poruszac po calym miescie dokladne info podam w piatek najblizszy wieczorem takze kto zainteresowany to niech czekapzdr !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Tylko, żeby było to rano bo wieczorem jest u mnie impreza urodzinowa;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 rozumie ze po zwiedzaniu zapraszasz na urodziny wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 heh a ile osób będzie??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 ile by nie bylo :):):):) ale za wiele sie nie spodziwaj pewnie mniej niz palcow w jednej rece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 I coś wrocławiacy ucichli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Jutro jedziemy ekipą około 12 osób na Tannenberg:)))żałujcie ze nie jedziecie z nami hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Marecki zaginałes gdzieś??. W ta sobote jest ognisko integracyjno urodzinowe, będzie troche osób z Polski, serdecznie zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 hej :) nie zaginołem :):) co wekend jestem we Wałbrzychu , mam tam sporo fajnych tematów !!! dzieki za zaproszenie stary Towarzyszu :) pozdrawiam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.