beaviso Napisano 17 Maj 2003 Autor Napisano 17 Maj 2003 Witajcie, mam pytanko - może ktoś mi pomoże?Nie mam niestety cyfrówki, więc trzeba obejść się bez fotek.Interesuje mnie przeznaczenie poniemieckiego, wolnostojącego, samotnego, obiektu żelbetowego (betonowego?) o wymiarach niemalże idealnego sześcianu o boku ok. 2.5 m.Wejście w jednej ze ścian, chyba bez drzwi, w środku miejsce dla kilku stojących osób, żadnych dodatkowych otworów. Wygląda to jak etonowa toaleta". Może to jakiś obiekt wartowniczy? No bo po co stawiać takie byle co o 30 cm ścianach?pozdr,M
crazyazbest Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 Może jakiś drobny shronik wyczekiwania albo coś takiego !? Tylko zgaduję ... .Azbest
crazyazbest Napisano 18 Maj 2003 Napisano 18 Maj 2003 Tak w ogóle to mam podobny dylemat - bunkier niewiadomego przeznaczenia . Ale zdjęcia będę miał dopiero w Lipcu bo to dość daleko ode mnie . Z pewnością jednak się odezwę . Azbest
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.