ziuber Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 Proszę o identyfikację i wycenę tego odznaczenia, wiem że wykonane jest ze złota sprawdzałem u jubilera. Dziękuje bardzo za informacje.
ziuber Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 Proszę o identyfikację i wycenę tego odznaczenia, wiem że wykonane jest ze złota sprawdzałem u jubilera. Dziękuje bardzo za informacje.
coriolan Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 CK Medal Żelazny Koronny,wstążka trójkątna żółta z czarnym paskiem
ziuber Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 dzięki za odpowiedż czy ma Pan więcej informacji na temat tego odznaczenia
coriolan Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 M.in.tutaj http://www.geocities.com/athens/4795/AustriaOrder of the Iron Crown"
Pytanie
ziuber
Proszę o identyfikację i wycenę tego odznaczenia, wiem że wykonane jest ze złota sprawdzałem u jubilera. Dziękuje bardzo za informacje.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.