smadnymnich Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 a oto drugie znalezisko...ciekaw jestem z jakiego okresu i formacj?pozdrawiam
smadnymnich Napisano 19 Listopad 2005 Autor Napisano 19 Listopad 2005 dzieki, tak myslalem ze I wojna i jakies wojska inzynieryjne lub saperskie...
Zawias Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 Jejku ile razy to było wałkowane na tym forum, ale do niektórych dalej nie dociera. Jedyne co jest prawdą yasioo to to, że ten guzik jest carski ale nie saperów tylko kolejarzy Pozdrawiam
smadnymnich Napisano 19 Listopad 2005 Autor Napisano 19 Listopad 2005 dzieki teraz to juz jestem zakreconyjakbys mogl milbas podac tego linka bylbym wdzieczny...pozdrawiam
milbas Napisano 19 Listopad 2005 Napisano 19 Listopad 2005 Potwierdzam zdanie Zawiasa - jest to carski guzik kolejowy. Był gdzies na forum link do guzików carskich, można sprawdzić.PozdrawiamMILBAS
smadnymnich Napisano 18 Listopad 2005 Autor Napisano 18 Listopad 2005 a oto drugie znalezisko...ciekaw jestem z jakiego okresu i formacj?pozdrawiam
yasioo Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Jest to guzik armii carskiej.saperski. Yasioo
Pytanie
smadnymnich
a oto drugie znalezisko...
ciekaw jestem z jakiego okresu i formacj?
pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.