Skocz do zawartości

whites - spectrum DFX

kajtek1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Są tysiące wykrywaczy, z tego setki bardzo dobrych na monety. Nie może być jednego najlepszego wykrywacza na monety czy militaria, tak jak nie ma jednego najlepszego czegokolwiek. Może być właśnie najdroższy, najbardziej nafaszerowany, ale już do tego czy najładniejszy lub najgłębszy pojawią się wątpliwości, bo każdy ma trochę inny gust i ocenia subiektywnie. Tylko Claudia Schiffer jest jedna i trafiła się już Copperfieldowi, niestety.
Wielu ludzi nie ma własnego zdania i czeka na to aby inni podejmowali za niego (nią) decyzję w wyborze wykrywacza, żony samochodu itp., zawsze można potem na kogoś zwalić winę i mieć pretensje.
Jeżeli podoba Ci się DFX, stać Cię na to i sądzisz, że sobie z nim poradzisz kup go, i staraj się go poznać w miarę swoich możliwości. Jeżeli okaże się, że się pomyliłeś Twoja strata, ale też i zdobyta wiedza. Za pieniądze ze sprzedaży dołożysz i kupisz następny, który będzie Ci się wydawał najlepszy itd, itd., aż do u... śmierci.
Napisano
Witam!

Uff.. Raned podszedł do sprawy metafizycznie, ale w zasadzie się z nim zgadzam:)
Muszkieterka - DFX to specyficzny wykrywacz (była o tym rozmowa na forum Poszukiwaczy Skarbów ostatnio) i raczej nie dla wszystkich.. Dla mnie numerem jeden na monetki, po wielu testach, pozostaje XLT, ale to oczywiście opinia subiektywna..

Pozdrawiam

VW
Napisano
Witam!

Z tego co pamiętam to tak, ale w terenie nie jest to w ogóle odczuwalne. Przynajmniej na tych ustawieniach które stosuję w swoim sprzęcie.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Witam.
Ostatnoio przesiadłem się ze starego XLT - pierwsza wersja na DFX.
Wyświetlacz chodzi vieco szybciej, ale na ilość znalezisk nie ma to praktycznie wplływu.
Przesiadka nie jest wcale, taka rzecza prostą.
i faktycznie jak by iał problemy z drobnicą - przy pomocy XLT udawało mi się znaleźsc sporo crutu mysliwskiego, a DFX na tych samych terenach nie daje juz takiej ilości ołowiu.
No ale DFX jest niwy, a XLT był sporo zajechany.
Pozdrawiam
mirass
Napisano
Wtam wszystkich
praktycznie DFX będę miał za kilka dni i każda wskazówka w ustawieniach i sposobie użytkowania jest dla mnie ważna.
dzięki wszystkim za wypowiedzi
moze kilka parametrów ustawien moglibyście wskazać
dzięki na zapas
pozdr. kajtek1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie