sopel69 Napisano 16 Listopad 2005 Autor Napisano 16 Listopad 2005 jak w temacie. co prawda plombę umieściłem już w innym wątku o plombach, ale mogła umknąć waszej uwadze wśród innych. Pozdrowienia
danieloff Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 Jugno - zapadnyje żeleznyje dorogi", czyli południowo - zachodnie koleje żelazne. Pozdrawiam!Daniel
sopel69 Napisano 16 Listopad 2005 Autor Napisano 16 Listopad 2005 Danielu! Południowo zachodnie, czyli gdzieś na ukrainie? zaplombowane na stacji Białystok 26 stycznia 1891r.
sopel69 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Napisano 17 Listopad 2005 Masz rację Danielu:) patrząc na całość rosji to nasze tereny pod zaborem rosyjskim leżały na południowym zachodzie. Pozdrowienia
danieloff Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 Hmmm...nie mogę znaleźć informacji na temat tej linii. Zachodnia Ukraina to był zabór Austriacki, czyli Lwów odpada, czyli linia musiała przebiegać tak mniej wiecej przez Białystok, to by się zgadzało.
Pytanie
sopel69
jak w temacie. co prawda plombę umieściłem już w innym wątku o plombach, ale mogła umknąć waszej uwadze wśród innych. Pozdrowienia
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.