Gambit Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 Witam. Wiem że to może być uniwersalna część od wszystkiego jednak może ktoś coś takiego widział - stan po konserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 17 Maj 2003 Autor Share Napisano 17 Maj 2003 Szerokość 80 mm, wysokość, 14,5 mm, grubość w najszerszym miejscu 6 mm, średnica otworu 10,5 mm. Czyściłem kąpiąc to kilka dni w kwasku cytrynowym, potem psiknąłem WD40. Sorry, że zapomniałem wcześniej wymiarów podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 To mi wyglada na takie szybkie połączenie łańcucha.Na jednym łańcuchu było oczko a to było na końcu innego.Przekładało sie to przez oczko i ten przedmiot był czymś w rodzaju blokady,zawleczki.Jednym słowem do łączenia łańcuchów.Jest to wykorzystywane do dnia dzisiejszego.Ale mogę sie mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 To chyba będzie to, znalazłem to koło pola... Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 Witam. Wiem że to może być uniwersalna część od wszystkiego jednak może ktoś coś takiego widział - stan po konserwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Witam!Mi trochę to przypomina kilof, ale ten otwór...bartekl23P.S. Czym to czyściłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Gambit ...podaj jakies wymiary bo nie ma skali odniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gambit
Witam. Wiem że to może być uniwersalna część od wszystkiego jednak może ktoś coś takiego widział - stan po konserwacji.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.