Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Napisano 8 Kwiecień 2002 co Sądzicie na temat wykrywacza W-3-P, czy jest dobry?chodzi mi o szukanie metali do 1m
Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Napisano 8 Kwiecień 2002 mam taki - kupiony z powodu ceny.Plusy - cenaMinusy -waga , metale duże typu garnek , metal 30X30 cm - do 50 cm w piasku. Z tego co się dowiedziałem to dużo osób zaczynało z tym sprzętem. Wg mnie możesz sprawdzić na stronie darka (ostatnio nawet ktoś dodał ją do linków) stounek cena - głębokośc szukania jest dobra - cena ja kupiłem za 170 pln. Jak chcesz coś więcej wiedzieć pisz
Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Napisano 8 Kwiecień 2002 dzięki, u mnie powód jest równiez taki sam-cena:)
Gość Napisano 8 Kwiecień 2002 Napisano 8 Kwiecień 2002 czy mógłbyś podać adres tej strony Darka?pzdr.mapka
grove3 Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 A tak odświerzyłem przeglądając archiwum .Ciekawe jaką teraz by dostał odpowiedź na swoje pytanie .Mogła by być afera
k-szela Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Miałem to coś bardzo dawno temu faktycznie był to mój pierwszy wykrywacz:)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.