Skocz do zawartości

Kampania ZIMOWA Brzeg. Grupa Bg-1

KANTON1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ognisko jest w piątek 18-11-2005.Zapreaszamy wszystkich szczególnie sponsorów. Termin jest ostateczny.Miro wracaj od hal.
pozdrawiam
AK
ps
miro ma taka miejscówkę że fanty garściami wychodzą (w każdym bądź razie tak twierdzi)
  • Odpowiedzi 170
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kudłaty tyle razy jeżdziłeś PKP i nadal nie wiesz jak oznaczona jest stacja Brzeg. Właśnie Bg1. I ty masz się zaraz bronić bratku ty się okop do pozycji stojąc i emgietę zakup może obronisz festung breslau. To oznaczenie stacji PKP jest jeszcze z czasów festung brieg - ponoć tak twierdzi mój zaprzyjażniony kolejarz emeryt co to niejednym pociągiem jeżdził. Najbardziej podobają mi się jego opowiadania o tym jak wracał koleją trans-syberyjską do polski a ostatnie (700km) przeszedł z buta.
I to by było na tyle.
Muśle że zaspokoiłem twoją ciekawość w miarę.
A grupa Bg1 to juz inna historia.
pozdrawiam
AK
Napisano
Odebrałem kompa z serwisu - teraz się na nim jeżdzi,jak na młodej cizii....hehehe Wykupiłem też szybkość dużo lebszą - teraz aż gwizda....Czyli jestem już...
Napisano
Mirek było pardzo przytulnie jak na listopad.
A co do fantów nieśmiertelnik odznaka (wpinka)policji niestety wszystko Darka, łuski mosiek pepeszka, mauzer, łudki mauzer, wycior do mośka, porcelanowy koń do szachów, scyzoryk z okładzinami sygowany wafenmatami(mój), i masa innych drobiazgów fotki podeślę na priv.
pozdrawiam
AK
ps
na miejscu byliśmu o 08:00 można się było wyspać i wcale nie było tak zimno ale za to jaki klimacik a miejscówka jest jak najbardziej rozwojowa. Trzeba ją zrobić przed mrozami.
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie