KANTON1 Napisano 13 Listopad 2005 Autor Share Napisano 13 Listopad 2005 Ognisko jest w piątek 18-11-2005.Zapreaszamy wszystkich szczególnie sponsorów. Termin jest ostateczny.Miro wracaj od hal.pozdrawiam AKpsmiro ma taka miejscówkę że fanty garściami wychodzą (w każdym bądź razie tak twierdzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Co to jest grupa BG1????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 15 Listopad 2005 Autor Share Napisano 15 Listopad 2005 Kudłaty tyle razy jeżdziłeś PKP i nadal nie wiesz jak oznaczona jest stacja Brzeg. Właśnie Bg1. I ty masz się zaraz bronić bratku ty się okop do pozycji stojąc i emgietę zakup może obronisz festung breslau. To oznaczenie stacji PKP jest jeszcze z czasów festung brieg - ponoć tak twierdzi mój zaprzyjażniony kolejarz emeryt co to niejednym pociągiem jeżdził. Najbardziej podobają mi się jego opowiadania o tym jak wracał koleją trans-syberyjską do polski a ostatnie (700km) przeszedł z buta. I to by było na tyle.Muśle że zaspokoiłem twoją ciekawość w miarę.A grupa Bg1 to juz inna historia.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 A pewnie,Ze mam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Odebrałem kompa z serwisu - teraz się na nim jeżdzi,jak na młodej cizii....hehehe Wykupiłem też szybkość dużo lebszą - teraz aż gwizda....Czyli jestem już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 16 Listopad 2005 Autor Share Napisano 16 Listopad 2005 Mirek chyba przyjdzie się nam jak mówiłes pod ogóra upodlić. pozdawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 No ja już od jutra zaczynam - prezes ma urodziny hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 Mirek w niedzielę jedziemy ryć może jeszcze ktoś jest chętny. Krzysztof Darek zgłaszać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Chyba dla nich za zimno hehehe..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Antoś, ja wchodzę w temat na bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Kanton.A mamy jakiś plan,jeśli chodzi o niedzielny wypad ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Czy wymyślimy coś jadąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 20 Listopad 2005 Autor Share Napisano 20 Listopad 2005 Mirek było pardzo przytulnie jak na listopad.A co do fantów nieśmiertelnik odznaka (wpinka)policji niestety wszystko Darka, łuski mosiek pepeszka, mauzer, łudki mauzer, wycior do mośka, porcelanowy koń do szachów, scyzoryk z okładzinami sygowany wafenmatami(mój), i masa innych drobiazgów fotki podeślę na priv.pozdrawiamAKpsna miejscu byliśmu o 08:00 można się było wyspać i wcale nie było tak zimno ale za to jaki klimacik a miejscówka jest jak najbardziej rozwojowa. Trzeba ją zrobić przed mrozami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Ja w tygodniu wyskoczę po fanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 3 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2005 Miro i k-szela jutro ryjemypozdawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 :))) Ja jutro jetsem u ciebie ok 16:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 11.45 było nie mineło na trójce reg. Ja jutro nie kopię:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 JA KOPIE W OBRĘBIE MIASTA.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 4 Grudzień 2005 Share Napisano 4 Grudzień 2005 Dzisiaj byliśmy z Antosiem w okolicach Lipek - totalna lipa hehehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Witam ekipę, czy ktoś w sobotę przed balangą planuje kopanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Osobiście myślę,iż jest to ciekawa propozycja...Powiem więcej - JESTEM ZA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Miro, nadam Ci temat na priva wieczorem( Antoś co tam z czasem?)jest troszkę czsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 miro.miro@neostrada.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Miro sprawdź meila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Już ci odpisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.