1CARLOS Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 Witam Poszukuję dodatkowych informacji o wykrywaczu o dumnej nazwie HARDY. Jezeli ktokolwiek miał z nim stycznośc praktyczną prosze o kontakt . Jezeli mozesz wypowiedzieć sie na jego temat a informacje z netu będą pomocne wystarczy że wpiszesz tylko w którąś z wyszukiwarek hardy.sytes i po wszystkimProsze o szczerą opinię gdyz jestem zainteresowany tym urzadzeniem ( wygląda solidnie a jego paramerty tez nie są najgorsze - przynajmniej tak to przedstawiono)Prosze o wypowiedzi
proscan Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Witam,Temat już był na tym forum.Wskazywanie gdzie można znaleźć ich stronę jest zwykłą reklamą. Po co mają się wypowiadać ludzie, którzy widzieli tylko zgrabnie zrobioną stronę www? Strona na piątkę. proscanPSJesteś powiązany z producentem, nieprawdaż?PPSDobrze że autorzy strony www usunęli fragment skopiowany z mojej strony. Dzięki ;-)
krecix Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Dziwny ten producent", ktory nie podaje informacji o siedzibie swojej firmy" - czyzby nie mial zarejerstrowanej dzialalnosci gospodarczej???Moim zdaniem zdaniem lepiej dac sobie spokój - nawet jesli by mial jakies tam parametry to nici z gwarancji /nie ma firmy - nie ma gwarancji/, za tą cene mozna spokojnie kupic używany zachodni sprzet o pożadnych parametrach.
fuks Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Dla mnie to tez wyglada na lipe. Jest napisane ze sa od 1998r - a co niby takiego mieli od 1998r i o jakiej nazwie? Zero informacji.... Kontakt - anonimus (telkom, GG), przepraszam bardzo - to oferta srzedazy narkotykow czy sprzetu elektronicznego? I jak zauwazyl krecix - w razie gwarancji szukaj wiatru w polu a pieniadze w bloto.To daje duzo do myslenia dlaczego nie ujawnia sie jak wszyscy inni producenci? Jakis cel w tym jest....A sama stronka to lipa - jakies cwierkanie i zadnych konkretow, ale to zupelnie zadnych!!!
Muszkieterka Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Zapoznalam sie z wczesniejszym watkiem na ten temat.Nie sadze by pod haslem Hardy kryl sie Pan Smetkowski ze swoim obiecanym HS-4, bo akurat samo ujawnienie sie Pana Henryka byloby samo w sobie najlepsza reklama i wiele osob by go kupilo, znam HS-3 i jesli to jego nastepca - kupilabym! Ale jesli pod ta nazwa ukrywa sie inny producent o ktorym mysle - to rozumiem konspiracje....Tylko ze oferta przeprowadzona w ten sposob oznacza totalna klape, a szkoda, bo to moze nie jest zly sprzet. Pzdr!
1CARLOS Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 WitamDziekuje za sugestje .Mi tez wydawało sie podobnie ( 12 m-czna gwarancja to naprawde niewiele a brak adresu producenta to juz całkowite nieporozumienie)Pytanie do {Muszkieterka } gdzie najtaniej i najpewniej mozna zakupic sprzed o którym piszez ?
1CARLOS Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 odp do >proscan < Nie wskazywałem adresu strony tylko mozliwość jego odszukania a to róznica!Nie jestem powiązany z producentem tylko zapytałem o opinię poniewaz zauwazyłem ze na Forum jezeli ktoś zapyta co lepsze produkt X cz Y /" wówczas zazwyczaj wybuch wielki spór zwoleniików jednego produktu wzg. drugiego.Jezeli jednak chciałbyś coś doradziś w temacie zakupu do 1200 pln ma militarkę i drobnice ( w tej kolejności) to chetnie wysłucham sprstrzezen . Z góry dziekując czekam na odpowiedz
krecix Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Dorzuc 100 zl i masz mozliwosc kupna jednego z lepszych wykrywaczy jakie zostaly wyprodukowane - uzywany whites 6000 pro xl /na allegro/
1CARLOS Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 Dzieki Krecix ale martwi mnie ...Wykrywacz jest sprzedawany w związku z pilnym wyjazdem właściciela za granicę, dlatego aukcja bez ceny minimalnej i płatność z góry przelewem." a przedewszystkim płatnośc z góry !!A tak na marginesie moze to Ty sprzedajesz ? Jezeli tak to z kąd pochodzisz moze sie dogadamy .
krecix Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 To nie jest moja aukcja - podalem przyklad pozadnego sprzetu jaki mozna kupic w podobnym przedziale cenowym. Takich aukcji jest wiecej wystarczy poszukac.Obecnie duzo ludzi jedzie do roboty za granice wiec nie powinno byc w tym nic dziwnego. A co do platnosci z gory" - chyba nie sądzisz ze ktos ci wysle sprzet wart tyle kasy na dobre oczy" lub za pobraniem...
Muszkieterka Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Do 1CARLOS - o jaki sprzet pytasz? O HS-3 - jesli chcesz nowy - znajdziesz i telefon i namiary na P. Smetkowskiego (Warszawa) na forum, zreszta nawet niedawno byl swiezy post na ten temat. Szukajac militarki powinien spelnic twoje oczekiwania. Jesli szukasz sprzetu uzywanego - to krecix ci dobrze radzi, co do platnosci - to zobacz komentarze w allegro, jesli sprzedajacy je ma i pozytywne -nie powinienes sie niczego obawiac. Powodzenia.
1CARLOS Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 A JAK GO SPRAWDZIC WABY W 100% BYŁ SPRAWNY . PROSZE PODAJCIE MI JAKIES WYTYCZNE ABYM NIE BYŁ SLEPY"
1CARLOS Napisano 15 Listopad 2005 Autor Napisano 15 Listopad 2005 CZY NAPRAWDE NIKT NIE MA SWOJEGO ZDANIA CO DO PRAKTYCZNEGO TESTU WYKRYWACZA ????
skullmen Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 pozwole sobie odświeżyc temat , jak jest z tym hardym na allezło 0 aukcji testów brak i sama wrogosc:D ma juz to ktos ?? przyznam ładny ale jak teraz z działaniem :D bo 1200 zł to kusząca cena ale z koleji za china MD1111 to duzo :) i jak z naprawami . myśle o relic hawku a to jego klon:) a cena 1/3 :)
cupek6 Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 Co do Hardego to faktycznie prezentuje się ciekawie . Na ich oficjalnej stronie jest podany adres ( Warszawa ), oraz numer telefonu i GG .
adamusek2009 Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 Prezentuje sie ładnie :) hehe ale czy wierzyc w osiągi. http://hardy.sytes.net/web/main.html
kopijnik2 Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 archeolodzy...do lekturyhttp://odkrywca.pl/search/index.php?sq=hardy&ws=txt&id_forum=1&page=0---------------------------------ten sprzęt ma zadziwiające właściwościjest niewidzialny" i zżera właścicieli...
PUMA1 Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 Witam . Dokładne dane kontakt producent podaje na stronie którą dodał adamusek2009.Jest podany adres dokładny telefon, gg, ulica więc wszystko jest ok.http://hardy.sytes.net/web/main.html
skullmen Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 wyglada ładnie ale czy to działa:) czemu nikt tego nie ma ??
damiani Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 Kolego skullmenPozostaje kupić i samemu spróbować ;-)Taki bardzo drogi to on nie jest :-D
skullmen Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 no ja dziekuje kupie a potem bede plul w brode ze szrot kupiłem , dołoze pare zł i kupie oryginał czyli relic hawk :) czy minelab wogóle go jeszcze produkuje??
jacollo Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 Wygląda super ale jaki sens ryzykować 1200zł jak można za 1300 kupic proximę?
skullmen Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 proxime własnie sprzedałem :) i sie przesiade na minelaba:P
WST 1939 Napisano 28 Luty 2011 Napisano 28 Luty 2011 Dobra poszukiwacze, może pierwszy zainwestuje w tą maszynę, tylko umówie się na testy ;).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.