Skocz do zawartości

Warszawa sie skrzyknęła a 3miasto w tyle...

nikt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam!
podoba mi sie pomysł spotkań przy piwku ( bez legitymacji, statusu itp. ) powstał taki na forum ale dotyczy Wawy. ( patrz post poszukiwacze warszawa mazowieckie")
a my co ? z prowincji? albo gorsi? :)
pozdrawiam!
Napisano
Odbyły się trzy spotkania, były nawet plany zorganizowania zlotu w gdyni na jesień tego roku, do oglądania jest sporo.
Niestety proza życia zabija wszelkie plany.
Napisano
No tak.. ale zapewne wiele osób o tym nie wiedziało ( w tym ja ;) ) a fajnie by było spotykać sie przy piwku pobić pianę " posłychać nowinek o zatopionych tygrysach i o tym,że ktoś znowu ma namiary na 7TP..:)albo u czyjej babci na strychu jest kbppanc.
I jak sie nie ma co robić np. w sobotę o 18.00 to jak sie wejdzie do takiej i takiej knajpy to zawsze przy danym stoliku mozna spotkać kogoś z ranży".
pozdrawiam!.
Napisano
Takim miejscem spotkań była Flauta na skwerze. Jak na razie były plany wspólnych wypadów, cały plan zlotu, możliwości wejść gdzie trzeba. Tylko to wszystko pozostało na papierze. I tak pewnie już pozostanie...
Zapał jest odwrotnie proporcjonalny do wkładu pracy.
A szkoda bo gdynia posiada naprawdę wiele ciekawych miejsc do obejrzenia. Co do spotkań to chyba najlepsze są pierwsze kiedy osoby znające się jak łyse konie przez internet spotykają się osobiście :)
Napisano
Do nikt. Czy mozesz ze mna nawiązać kontakt na priva? mój adres dehnel@wp.pl
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam!
Do nikt: ja tam nie lubię się powtarzać, ale już kiedyś pisałem na temat spotkania czy ew. wypadu w teren... I co? Cisza. Czasu mam teraz nieco mniej niż wtedy, ale ciągle mam dobre chęci. Jakby co - pisz na priva to się ustawimy na wizji.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie