nikt Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 witam!podoba mi sie pomysł spotkań przy piwku ( bez legitymacji, statusu itp. ) powstał taki na forum ale dotyczy Wawy. ( patrz post poszukiwacze warszawa mazowieckie")a my co ? z prowincji? albo gorsi? :)pozdrawiam!
Bocian Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 Odbyły się trzy spotkania, były nawet plany zorganizowania zlotu w gdyni na jesień tego roku, do oglądania jest sporo. Niestety proza życia zabija wszelkie plany.
nikt Napisano 14 Maj 2003 Autor Napisano 14 Maj 2003 No tak.. ale zapewne wiele osób o tym nie wiedziało ( w tym ja ;) ) a fajnie by było spotykać sie przy piwku pobić pianę " posłychać nowinek o zatopionych tygrysach i o tym,że ktoś znowu ma namiary na 7TP..:)albo u czyjej babci na strychu jest kbppanc.I jak sie nie ma co robić np. w sobotę o 18.00 to jak sie wejdzie do takiej i takiej knajpy to zawsze przy danym stoliku mozna spotkać kogoś z ranży".pozdrawiam!.
Bocian Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 Takim miejscem spotkań była Flauta na skwerze. Jak na razie były plany wspólnych wypadów, cały plan zlotu, możliwości wejść gdzie trzeba. Tylko to wszystko pozostało na papierze. I tak pewnie już pozostanie... Zapał jest odwrotnie proporcjonalny do wkładu pracy.A szkoda bo gdynia posiada naprawdę wiele ciekawych miejsc do obejrzenia. Co do spotkań to chyba najlepsze są pierwsze kiedy osoby znające się jak łyse konie przez internet spotykają się osobiście :)
Gość Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 Do nikt. Czy mozesz ze mna nawiązać kontakt na priva? mój adres dehnel@wp.pl
Franc106 Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 Witam!Do nikt: ja tam nie lubię się powtarzać, ale już kiedyś pisałem na temat spotkania czy ew. wypadu w teren... I co? Cisza. Czasu mam teraz nieco mniej niż wtedy, ale ciągle mam dobre chęci. Jakby co - pisz na priva to się ustawimy na wizji.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.