bartekl23 Posted May 14, 2003 Author Share Posted May 14, 2003 Witam!Chciałbym się dowiedzieć ile można czekać na książkę z księgarni Odkrywcy". Zamówiłem ją bodajże 19.IV i jeszcze nie dotarła. W regulaminie było, że postarają się dostarczyć książkę w ciągu 14 dni. Co tu robić? bartekl23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magach7 Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Mówią także, że Odkrywca będzie się ukazywał na czas :-) Mi maski p-gaz przysłali po jakiś 3 tygodniach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artus Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Najlepiej poczekać jeszcze troche a jak nie to wysłać do nich emaila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Może lepiej będzie napisać do księgarni zamiast się denerwować niepotrzebnie? Poza wywołaniem kolejnej fali niesnasek ten post w tym miejscu nic nie pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Jeżeli nie masz namiarów na księgarnie to napisz do mnie na priv, jaka książka co i jak. A ja ze swojej strony zasięgnę języka. Napisz mi też czy dostałeś potwierdzenie od systemu po zamówieniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Bocian, zamiast zasięgnąć języka lepiej weź języka" i zdobędzisz sprawność - rozpoznanie;-)))))pzdrtt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted May 14, 2003 Share Posted May 14, 2003 Ćwiczenia z rozpoznania to ja już mam. Rozpoznaje Was wszystkich już po stylu pisania i to po ciemku :) Rozpoznaje też piszących pod paroma loginami. I muszę czytać codziennie coraz więcej postów :( skrobiecie już do 150 postów dziennie :) A każdy z kim miałem przyjemność wymienić emaile czy też spotkać się osobiście wie że może zawsze liczyć na moją pomoc w razie problemów****** oprócz godzin między 1 w nocy a 8 rano :) bo czasami śpię :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.