Skocz do zawartości

Instrukcja do wykrywacza

grhszwadron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Posiadam instrukcję obsługi wykrywacza Discovery 1100 ( chyba jest podobny do 1000) ale w j.angielskim. Pozdrawiam!
Napisano
Prosiłem Proscana via meil... :|
Gdzieś w jakimś poście mówił, że ma rozszerzoną instrukcję do ACE 250, taką jaką dają podobno w Warszawie, był podany link bezpośredni do tej instrukcji na jego stronie, dostałem hasło, ale linka nie mogę się doprosić...

Jeśli masz takową to uprzejmie proszę o wysłanie na

ztl(at)poczta.onet.pl

Wracam w sobotę - dziś wyjeżdżam, a jutro od rana ruszam znów w teren :)

Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam,

Zientas
Napisano
Do Zientasa:

1. Kupujący w W-wie dostają moją instrukcję (a nie półprodukt) i mają po kłopocie. Moja" czyli warszawska" instrukcja liczy 16 stron. Krakowska 8 stron (taka jest w każdym razie na stronie krakowskiego dystrybutora. Nie wiem jaką ma Kruku.

2. Prosiłeś mnie o hasło do pdf-a, a nie o instrukcję. Hasło dostałeś tego samego dnia.

3. W poniedziałek napisałeś że nie możesz znaleźć linka do tej instrukcji. Proszę o to link:

http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=169340.

Tego linka sam musiałem poszukać, bo pisalem o tym ładnych parę miesięcy temu. Mogłeś też to sam zrobić, zamiast mnie obsmarowywać. W wyszukiwarkę wpisałem słowo instrukcja", a potem w IE nacisnąłem CTRL-F i wpisałem ACE. Zajęło mi to 30 sekund.

4. Nie odpowiadam natychmiast na wszystkie prośby, zwłaszcza wówczas gdy NIE MA MNIE przez tydzień w kraju.

proscan

PS
Discovery 1000 to zdaje się niemal to samo co Tracker IV. Proszę ewentualnie na priv.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie