grhszwadron Napisano 9 Listopad 2005 Autor Napisano 9 Listopad 2005 Czołem wszystkim.poszukuje instrukji obsługi do wykrywki discovery 1000jeżeli ktoś ma to prosiłbym o kontakt.
woytas Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 wal do proscana- mi pomogl pomoze napewno i tobie
Zientas Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Ja prosiłem o linka do ACE 250 i nic... może dlatego, że kupiłem w Krakowie, a nie w Warszawie... ;)
paul Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Witam! Posiadam instrukcję obsługi wykrywacza Discovery 1100 ( chyba jest podobny do 1000) ale w j.angielskim. Pozdrawiam!
kruku Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Zientas a kogo prosiles ???? i o co ???? - Napisz do mnie i masz problem z glowy.
Zientas Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Prosiłem Proscana via meil... :|Gdzieś w jakimś poście mówił, że ma rozszerzoną instrukcję do ACE 250, taką jaką dają podobno w Warszawie, był podany link bezpośredni do tej instrukcji na jego stronie, dostałem hasło, ale linka nie mogę się doprosić...Jeśli masz takową to uprzejmie proszę o wysłanie na ztl(at)poczta.onet.pl Wracam w sobotę - dziś wyjeżdżam, a jutro od rana ruszam znów w teren :)Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam,Zientas
proscan Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Do Zientasa:1. Kupujący w W-wie dostają moją instrukcję (a nie półprodukt) i mają po kłopocie. Moja" czyli warszawska" instrukcja liczy 16 stron. Krakowska 8 stron (taka jest w każdym razie na stronie krakowskiego dystrybutora. Nie wiem jaką ma Kruku.2. Prosiłeś mnie o hasło do pdf-a, a nie o instrukcję. Hasło dostałeś tego samego dnia.3. W poniedziałek napisałeś że nie możesz znaleźć linka do tej instrukcji. Proszę o to link: http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=169340. Tego linka sam musiałem poszukać, bo pisalem o tym ładnych parę miesięcy temu. Mogłeś też to sam zrobić, zamiast mnie obsmarowywać. W wyszukiwarkę wpisałem słowo instrukcja", a potem w IE nacisnąłem CTRL-F i wpisałem ACE. Zajęło mi to 30 sekund.4. Nie odpowiadam natychmiast na wszystkie prośby, zwłaszcza wówczas gdy NIE MA MNIE przez tydzień w kraju.proscanPSDiscovery 1000 to zdaje się niemal to samo co Tracker IV. Proszę ewentualnie na priv.
Zientas Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Dziękuję bardzo i przepraszam za obsmarowanie" na forum ;)Czasem trochem w gorącej wodzie kąpany :)Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.