jark Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 Mam pytanko czy spotkal ktos sie juz z takim guzikiem ? wydaje mi sie ze jest pozlacany choc nie konieczniejaki to okres mniej wiecej? i ile moze byc wart?
jark Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 dodam jeszcze 3 guziki , do identyfikacji...
jark Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 tył... jesli ktos wie od czego sa niech pisze :)
krzychuna5 Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 czyli drugi też piechoty. dwa gładkie to zastępcze, też piechoty.pozdrawiam. krzysiek.
Jadzia Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Witam, pierwszy guzik carski piechoty płaszczowy pozłacany 2 poł XIXw-I wojna,reszta zdjęć w targicznej jakości:/ daj lepsze fotki szczegolnie tego drugiego, bo reszta chyba gladkie (?)pzdrJadzia
jark Napisano 8 Listopad 2005 Autor Napisano 8 Listopad 2005 nie moge juz zrobic wyrazniejszych fotek wlasnie,2 guzik jest z takim herbem jak ten pierwszy tylko zniszony jest mocno i ma podobne napisy jak ten pozlacany od spodua 3 guzik tez ma napisy podobne do tych co ma ten pozlacany4 guzik gladki i nie ma napisow
Pytanie
jark
Mam pytanko czy spotkal ktos sie juz z takim guzikiem ? wydaje mi sie ze jest pozlacany choc nie koniecznie
jaki to okres mniej wiecej? i ile moze byc wart?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.