PSJ Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Siemka Wsiem,Czy ktoś jutro 17.09.03 ma zamiar udać się do Szparki???
danieloff Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Postaram się przyjść, kiedyś już byłem, ale niestety nikogo nie poznałem...
SZUKAM. Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Dziś .. 17.09. będę w Szparce. O 19 lub chwilkę po.PozdrawiamSZUKAM
SZZ Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Czy formuła spotkań w Szparce wyczerpała się?Zmieniliście lokal?Czy też Szanowni Koledzy zasypało was w podziemiach fortu Legionów?
SZUKAM. Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 nie zasypało i formuła też się nie zmieniła. Tak się złożyło, że się rozjechalismy w wypatrywaniu nowych tematów. Ja krążyłem w okolicach Serocka, Patron w okolicach Ryczywołu.W przyszłym tygodniu napewno się odmeldujemy w Szparce:-))PozdrawiamSZUKAM
PATRON Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Witam,no ja powinienem dotrzeć w najbliższą Środę , w tą faktycznie sondowałem nowe tematy i nam się zeszło do nocy :-))))) Ale warto było .Do zobaczeniaPATRON
danieloff Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 Czy Panowie / Państwo* poszukiwacze pojawią się w środę w Szparce?SZZ - będziesz, mam Twoją książkę:-)Daniel* - niepotrzebne skreślić
SZZ Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Do DanieloffaWitaj!Znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że dzisiaj nie będę mógł zjawić się w Szparce. Książka nie zając więc możesz ją trzymać. Zajrzałem wczoraj do księgarni z mapami na rogu Siennickiej i Grochowskiej na Grochowie - możesz tam kupić mapy w dużym wyborze, również w skali 1:25000, jest też duży wybór przewodników. Osobiście polecam Przewodnik po Małopolsce Południowo - Wschodniej, jest także po północno - wschodniej. Jest w nich opisanych wiele miejsc, a zwłasza potyczek i bitew z 1863 r., które warte są zwiedzania z wykrywaczem. Te same przewodniki można kupić czasami na wyprzedażach taniej książki (małopolskę południowo - wschodnią kupiłem w Geant'cie za bodaj 30 zł), na Siennickiej są dosyć drogie (po ok. 57 zł). Pozdrawiam:) SZZ
danieloff Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 do SZZ:Wielkie dzieki za pamięć i wszystkie informacje. Szkoda, że nie masz dzisiaj czasu, ale na pewno którejś środy będziesz wolny". Za tydzień przywiozę jakieś materiały z domu. No to do zobaczenia innym razem!Daniel
Spyder Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Witam.Czy spotkania w Szparce są nadal aktualne? Jeśli tak to chętnie podjadę. Do tej pory byłem w terenie tylko dwa razy, ale to wystarczyło, żeby się zainteresowac tym tematem.Czy w najbliższą środę (05.11.2003) ktoś z Was tam będzie?Proszę również o podanie jakiegoś znaku rozpoznawczego, bo z powyzszych postów wynika, że trudno Was tam znaleść.Czekam na odpowiedź, lub ewentualnie na jakiś kontakt.PozdrawiamPaweł Spyder" Liszewskispyder@astercity.netgg#:5020832tel#:506921851
macek Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Też chętnie bym wpadł, ale jak byłem kilka tygodni temu nikogo nie zastałem i stwierdziłem, że spotkania są nieaktualne.No więc jak to jest z tą Szparką"....?pzdr
cezarx Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Witam jak by to powiedzieć ostatnio nasz spotkania nie dichodzą do skutku praca itp" (DO PATRONA WCALE SIE NIE SZWENDAM PO TEATRACH) Zależy jak sie skrzykniemy to czemu nie PZDR CEZARY
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.