Skocz do zawartości

poszukiwacze warszawa mazowieckie

Gość mm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
ciesze się ze spotkanie się udało.
sobota w terenie.
może za tydzień spotkamy się w większym gronie.
pozdrawiam mm.
  • Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Strzauka :)
pojutrze środa :-)) ja podpiszę listę obecności.
Zarzucam temat pod dyskusje Powstanie Listopadowe i obozy polskie i rosyjskie w czasie między wyjsciem z Wawy w czasie tzw. ofensywy wiosennej a bitwą pod Iganiami.
Przyciągne mapkie ze sobą i jakąś książczynę. :)
Pozdrawiam
SZUKAM
Napisano
Miałem w sobotę tuż po powrocie wypadek i nie wiem czy będę mógł przyjść w środę ani czy będe w stanie chodzić do piątku- wyjazd. p.s.- byłem z wykrywaczem w niedzielę na działce ale z powyższego powodu nie mogłem chodzić po lesie :-/
Napisano
witam.
przypominam dziś środa o 19.......w szparce.
mam nadzieje że frekfencja dopisze.
jesteśmy na antresoli znak rozpoznawczy odkrywca.
do zobaczenia.
Napisano
Niestety zdrowie nie pozwoliło mi przyjść na dzisiejsze spotkanie więc prosiłbym tych, którzy byli o streszczenie i ewentualne wiadomosci co do następnego wyjazdu- do soboty powinienem już chodzić w miarę normalnie. Moze być na mail: saver@op.pl
Napisano
no i sie spotkalim .. w kameralnym 4-osobowym gronie i uchwalilim wyjazd w sobotę. hasło przewodnie .. szukamy biedki" :)
Wstepne przymiarki do zbadania starego traktu z Siedlec do Warszawy .. i zobaczymy co będzie dalej.
Pozdrawiam
SZUKAM
Napisano
A co z ta sobota i spotkaniem w nastepna srode ? niestety nie moglem sie pojawic. Nie mam teraz dostepu do internetu wiec prosilbym o wyczerpujacy sms na numer 504 747 351 Z gory dzieki.
Napisano
witam
do patrona.
daj znać gdzie jutro i o której.
pozdrawiam.
Napisano
witajcie.
nie nażekaj świetna pogoda.........i coś tam było.
do zobaczyska jutro.
pozdrawiam mm.
Napisano
Niestey 2 tydzień z rzędu nie będe mógł się pojkawic na środowym spotkaniu - tym razem z przyczyn (już nie losowych) wyższych :-/ Ale na wyjazd oczywiscie się jakiś pisze!
Napisano
witaj .
zadzwoń do mnie jutro po 16 to wszystko ustalimy.
pozdrawiam mm.
Napisano
Zadzwoniłbym o 16.00 ale zostawiłem twoją wizytówkę w domu a numeru nie pamiętam- prześlij mi go moze na sms 607584554 to zadzwonię.
Napisano
Nie mam cierpliwości czekać do środy więc zapytam tu:
Jaki typ granatu wczoraj przywiozłem? Mam zamiar go odrestaurować ale nie wiem jaki trzonek dokupić!
p.s.- zatrzask od pojemnika na lufę pasuje idealnie!
Napisano
Witam,
ja się jutro wybieram do Szparki, mam nadzieję na zobaczenie nowych twarzy........

PZDR PATRON

Ps: do Sas'a : kwestia poruszona przez ciebie (stowarzyszenie) została z założenia wykluczona jako temat do rozmów w szparce, są to spotkania, na ktore może przyjść każdy, pogadać o wykopkach albo o innej dupie maryni, i nikt nie chce się zajmować sprawami stoważyszeń i innej papierologii, tematem bardziej interesującym jest co gdzie kto wykopał i komu się szpadelek złamał, i gdzie jest tygrys w stodole i kto ma w stawie 7TP :-DDDDD
Czyli pełen luz i żadnej papierologi.....

pozdro....

Napisano
witam.
piotrek jeżeli masz ochote na wyjazd w sobote......
prosze o kontakt.
mm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie