PATRON Napisano 15 Maj 2003 Napisano 15 Maj 2003 Witam,aby nie zaśmiecać forum proszę o potwierdzenie chęci przybycia na adres granada@pompy.plPoliczę, zrobię rezerwację i będzie porządek. raczej nie powinno być problemu z miejscami bo to duży lokal, ale lepiej się nie żdziwić że nie ma miejsca, tym bardziej że teraz sezon knajpowy trwa i może być sporo ludzi .....Się załatwi........PZDR PATRON
Gość Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 A ja mam male pytanko czy wy sie sami nie napraszacie w rece wymiarowi sprawiedliwosci a jak na ta mila antresolke zajdzie sobie miedzy wami pan wladza i sobie tak poslucha to mi sie wydaje ze moze byc ciekawie co wy na to pozdrawiam
PATRON Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Nie wiem jak ty kolego zaba ", ale ja nie posiadam broni, jej części, zamków, amunicji, trotylu, niewypałów, ale za to posiadam kolekcję monet antycznych , jak wymiar sprawiedliwośći chce zwiedzić mój mały gabinet numizmatyczny to nie musi mnie poszukiwać na antresolce. A tak nawiasem mówiąc to mam nadzieję że nie spotykamy się po to aby pochandlować bronią , materiałami wybuchowymi itp, itd, tylko żeby pogadać o tym że ktoś chce kupić wykrywacz, inny był z wykrywaczem i pogonił go dzik, inny znalazł obrączkę ptasią i nie wie co z tym zrobić , rozsądku, Panowie ( i Panie) knajpa nazywa się szparka , pracują ładne panienki ( i kelnerzy - to info dla Pań poszukiwaczek), jest o czym rozmawiać :-))))) Poszukiwanie nie kończy się na broni i niewypałach, a jeśli jeszcze tego ktoś nie zrozumiał to może lepiej faktycznie niech się okopie, zamaskuje i ogląda za siebie czy go nie śledzi Biuro bezpieczeństwa Narodowego. PZDR PATRON
Gość Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 czlowieku to ze ty zbierasz monety nie znaczy ze ktos inny tez to robi nie chodzi mi o zbieranie niewypalow bo tego nie robie ale z tego co wiem to kazdy poszukiwacz w domu ma mniej wiecej cos co z prawem zreszta troche w polsce pokreconym zgodne nie jest.Nie chodzi mi napeno o niewypaly czlowieku zreszta sam slyszysz na forum dosyc czesto jak ludzie sie pytaja jak odrdzewic mausera bo wlsnie znalazlem idt poza tym z tego co wiem to luska z niezbita splonka jest uwazana jako surowiec do produkcji amunicji co tez jest zabronione a nie uwierze ze zaden kopacz nie ma takiego czegos w domu. Poza tym jak kazdy wie poszukiwaczy w polsce uwaza sie chyba za przestepcow przynajmniej tak kreuje nas prasa telewizja wiec sam sobie juz dopowiedz jaki byl moj prawdziwy sens wypowiedzi a nie marginalizujesz ja od razu do niewypalow pozrdowki
Magach7 Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 W razie wpadki" możemy się tłumaczyć, że jesteśmy kołem fantastów i wszystko co powiedzieliśmy to fragmenty nowej iestworzonej" książki o poszukiwaczach z innej planety :-D p.s.- ja w domu materiałów wybuchowych nie posiadam. A Mausera nie mam zamiaru odrdzewiać :-D
SZUKAM. Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 na przykład :z międzyplanetarnej bazy KTM nadlecieli wreszcie nasi. Podobno mieli awarię nowego ciągu napędu mosinowego. Nam nie muszą tego tłumaczyć .. wiemy jak uciążliwe jest testowanie w warunkach próżni intelektualno-kosmicznej paliwa rgkiekowego i fjedynkowego. Gdybyśmy sobie pozwoli wymontować przed startem dysze pepeszkowe teraz byśmy byli zimni... itd itd .. zapraszam do pisania ciągu dalszego żeby meic alibi ;)
Peter Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Przybywam ..stop. Piję tylko Królewskie ..stop. Zabieram ostatnie znalezisko ..stop. Czy będą entuzjaści starej elektroniki ? ..stop, ..stop. Ludzie z ABW piją tylko Warkę - przygotować !!!. ..STOP.
Peter Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 A swoją drogą to Pan mm" podał fałszywy mail, nie przybywam. ABW - przybywa. STOP.
PATRON Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Pan mm" wogóle się nie zalogował więc nie ma dostępnego maila, ale chwała mu !!!!!!!! za rozpoczęcie wątka bo jest już 14 potwierdzonych osób i wszystko wskazuje na to że faktycznie dojdzie do skutku szparkowe" spotkanie:-))))PZDR PATRON
Magach7 Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 Tak sobie pomyślałem, że było by fajnie gdybyśmy jutro przyniesli jakieś ciekawe zdjecia z wykopków, swojej kolekcji, czy przeróżnych wojaży :-) Ja mam zdjęcia raczej urystyczne" (ja na tle bunkra, ja an tle czołgu....) ale myśle, że nie zaszkodzi :-) ja moje na pewnio przyniosę.Do jutra. Pozdrawiam PS86
warwick Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 Ale wam kurka chłopaki zazdroszcze,u nas w Olsztynie nic się w światku nie dzieje :(
Gość Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Nie musisz siedzieć z założonymi rękami. Możesz sam zainicjować podobne spotkanie. Pozdrawiam:)
Gość Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 witamdziś środa .............ps;jade z gocławia (18.30 mniej wiecej) moge 1 osobe zabrac. kontakt na maila.
PATRON Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Witam WARSZAWĘ !!!!!!!potwierdzam rezerwację na godzinę 19.00 w szparce , na antresoli z racji ilości zgłoszonych osób został załatwiony zestawiony stolik i jest on największy na całej antresolce więc nie będzie problemu z poznaniem się , dodatkowo wyłorzę ostatni numer O" na stół coby nie było wątpliwości.......PZDR PATRONPrzyszykowałem niespodziewajkę :-))))))))
SZUKAM. Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 niespodziajka od Patra . hmm ... lepiej przyjść z piszczałką i sprawdzić gdzie miejsce się będzie siadało ;)ja będe z pracy .. ale fotu juz wziąłem :) takie krajoznawcze z landszaftami.
Magach7 Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Krótki komentarz: -spotkanie się odbyło-było około 10 (11?) osób-wkrótce wspólny wypad za miasto"
SZUKAM. Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 ano się odbyło ... :-) ja mam pozytywne wrażenia i myślę że coś" z tego będzie :-) Tematy czołowe : pancer-mania czyli 7TP forever", Wojsko Polskie 1919-1925" i Powstanie Listopadowe". do następnego :) a tym co jadą staropolskie darz-dół" ;)PozdrawiamSZUKAM
mab1978 Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Mam nadzieję, że narodziła sie owa świecka tradycja"...:)Pomimo wielu (moich) obaw spotkanie wypadło bardzo sympatycznie.Szczególne podziękowania dla Patrona za pomysł, realizację i piwko oraz dla Pana Henryka Smętkowskiego za obecność.Do nstępnej środy:)
berthie Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Ano było fajni i miło. Oby tak dalej i oby nowa świecka tradycja szybko nie umarła.Dzięki dla PATRONA.pozdro
Gość Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania w Szparce". Również w moim odczuciu na spotkanie było sympatyczne i mogliśmy pogadać jak starzy znajomi, choć w wielu przypadkach widzieliśmy się pierwszy raz. Specjalnie chciałem podziękować PATRONOWI za zorganizowanie spotkania, postawienie piwa i innych napitków oraz zabawianie towarzystwa mnóstwem barwnych opowieści. Darz dół w Czerwonym Borze!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.