smadnymnich Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 witam wszystkichprosba o identyfikacje znaleziska z datowaniemmoim zdaniem to chyba jakies oznaczenie szkoly oficerskiej tudziez podoficerskij ale nie jestem pewien sadzac po gwiezdzie to chyba radziecka...z gory dziekuje i pozdrawiam
smadnymnich Napisano 10 Listopad 2005 Autor Napisano 10 Listopad 2005 rowniez z modlinskich poletek...
smadnymnich Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 witam wszystkichprosba o identyfikacje znaleziska z datowaniemmoim zdaniem to chyba jakies oznaczenie szkoly oficerskiej tudziez podoficerskij ale nie jestem pewien sadzac po gwiezdzie to chyba radziecka...z gory dziekuje i pozdrawiam
smadnymnich Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 ...noszonej na pagonach przy stopniu zapomnialem dodac...
bjar_1 Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Szkoła Podchorążych Rezerwy - Polska ,do 1939 roku.pzdrbjar_1
Pytanie
smadnymnich
witam wszystkich
prosba o identyfikacje znaleziska z datowaniem
moim zdaniem to chyba jakies oznaczenie szkoly oficerskiej tudziez podoficerskij ale nie jestem pewien sadzac po gwiezdzie to chyba radziecka...
z gory dziekuje i pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.