dominiczeq Napisano 5 Listopad 2005 Autor Napisano 5 Listopad 2005 Witam. Mam prośbę - na pewno ktoś z forumowiczów posiada w swojej kolekcji gwiazdki oficerskie z pagonów WP IIRP. Bardzo proszę o w miarę dobrą fotke takiej gwiazdki. I po czym ją rozpoznać od tych z PRL-u? Pozdrawiam.
MAB Napisano 5 Listopad 2005 Napisano 5 Listopad 2005 Choroba, nie mogę teraz znaleźć wymiarów, ale polska gwiazdka była gładka (nie stylizowana na bajorek jak typowo PRL-owskie), choć były też gwiazdki IIRP bajorkiem haftowane.Pzdr., MAB
dominiczeq Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 Kochani jedna fotka potrzebna na gwałt! Nie wierzę, że nikt nie ma w kolekcji...... Pozdrawiam.
kuczor Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Potrzebne ci jeszcze? Jeśli tak to do środy prześlę, tylko daj namiar na siebie.
dominiczeq Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 Witam. Potrzebne-bo nikt nic nie odpisał :( Tu masz namiar: aniadrania@interia.pl
dominiczeq Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 No tak-nie uściśliłem pytania-chodzi o gwiazdki metalowe, nie wyszywane bajorkiem.........Pozdrawiam.
marek123 Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 ano z Toba jak z babą ;) niestety nie mam w zbiorach takowej gwiazdki .......:]pozdrawiam september
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.