wars98 Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 Witam! Hmmm... Ja z takim pytaniem: Rozglądam się za niedrogim wykrywaczem. Na oko" widzą mi się wykrywacze Bounty Hunter - Tracker IV i Lone Star, ktoś coś mógłby mi o nich powiedzieć? Jakieś doświadczenia? Albo poradzić jakieś inne wykrywki do 800 zł? Pozdrawiam wars98
danieloff Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Miałem BH Lone Stara 2 lata, dobry do płytkiej penetracji, pola, plaże, bardzo czuły, wygodna trójtonowa identyfikacja, lekki, dobrze brał monetki, łuski i inne kolorowe drobiazgi nie zalegające zbyt głęboko. W lesie niestety miał słabe osiągi. Trochę enegochłonny - nowe baterie wystarczyły max. na 1 dzień poszukiwań. Za to wygodne przełączniki, prosta obsługa, no i był bardzo stabilny.Daniel
iglanadon Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 łaziłem kiedys z Trackerem inensywnie jakieś 2 lata, w sumie bezawaryjny bo i niewiele się tam może spiepszyć, raz mi oszalał pod wpływem b. wysokiej temperatury, raz nieco zamókł - raz sfiksował i trzeba go było podlutować tu i ówdzie - tak że pod tym względem w zestawieniu z innym sprzętem z którym miałem do czynienia wypada przyzwoicie, dobry dla początkujących poszukiwaczy monet i drobnicy, jak ktoś szuka militariów (ja łaziłem na monetki) to szybko się nim zniechęci, jego główną wadą jest słaby zasięg, ale na + jest lekkość, bardzo prosta obsługa no i poniekąd cena chociaż za tą sumę można już wybierać w tej klasie sprzętu.
blootsy Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Ja uważam, że Tracker 4 jest dla początkującego i hobbysty wystarczający - o ile szuka się drobnych rzeczy.Dobry dla kobiety - lekki i nie bolą od niego ręce!W sumie wyciągnął dla mnie parę naprawdę ładnych rzeczy.
Darek419 Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Ja go mam na początek polecam.http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=227835
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.