dygacHQ Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 Rozglądam się za tą wykrywką bo już czas przyszedł na Prospectora :)Z jaką cewką 8' czy 10' sprzedawany jest obecny Musketeer?
dygacHQ Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 z eBay'em nie mam doświadczenia i raczej nie będe się tam pchał :) wolę rodzime sklepy z gwarką. Na Vikingu jest po 1499 choć słyszałem że gdzieś wcześniej chodziły po ciut ponad tysiąc PLN ?
proscan Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Witam,W Polsce jest tylko jeden dystrybutor Minelaba.Także w Polsce standardowo z wykrywaczem w zestawie jest sonda 10 cali. Za granicą standardem jest 8 cali.proscan
k-szela Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Witam!!! Ja już drugi rok latam z tą wykrywką z cewką 10 i jest ok. myslę że cewka 10" jest bardziej przydatna i uniwersalna. Bardzo duzo nim drobnicy znalazłem głównie monetki. Sprzęt naprawdę bardzo dobry w tej cenie. Ja myślę juz nad czymś z wyższej półki, ale tego zostawiam:)))
gumiś Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Dalej jestes zainteresowany kupnem?Jeżeli tak-Proszę o kontak.POZDRAWIAM
adamiec Napisano 24 Grudzień 2014 Napisano 24 Grudzień 2014 witam,wygrzebalem temat.czy moze ktos podpowiedziec czy jakas cewke da sie dokupic inna niz 8 i 10 cali?chodzi mi o wieksza bo w tej chwili mam 8.pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat
adamiec Napisano 25 Grudzień 2014 Napisano 25 Grudzień 2014 czyli wejsia od NEL beda pasowaly,a wzdbudzanie i tym podobne nie przyjemne sytuacje?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.