mmsim Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 ktoś sie wybiera......????http://04ipme.fm.interia.pl/Ebay/modlina.jpg
ubenfurer Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Wie ktoś może coś na temat rekonstrukcji w Modlinie??Dzięki z góry za informacje...
Królik Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Już pisałem - internet wie. Tu:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=231368
oldman Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Pyt. 1. Wie ktos moze?Odp. Pod wskazanym w ogloszeniu numerem telefonu uzyskasz wszystkie informacje.Albo tu: www.twierdzamodlin.pl (to nie jest komercyjne tylko informacyjne wiec mam nadzieje, ze Pan Moderator nie zdejmie)Pyt 2. Ktos sie wybiera?Odp. Normandia 44 sie wybiera i chyba nie tylko ona.Pozdrowienia
das_reich Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 bedzie duzo osób z wehrmachtu takze bedzie co robić:)
das_reich Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 tylko wescie ciepłe gacie..........:) w końcu listopad:)
tombak Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 witam my z grajewa 9 psk też jedziemy. nie wiem jeszcze ilu ale na pewniaka 4 osoby. miło będzie 11 listopada pochodzić w polskim mundurze a przy okazji coś nabyć do kolekcji. pozdrawiam
ubenfurer Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 das reich to niepamietasz na kogo nacieralismy???:)
tombak Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 tak tak w nowogrodzie była niezła jatka, a za rok będzie jeszcze lepsza
ubenfurer Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Chłopaki i ile samochodów od was jedzie z Grajewa??będzie z 2 miejsca??i kiedy ruszacie??
a.korbaczewski Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 zapraszamy przy okazji do atomowych bunkrów w łomiankach.
Metort Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 A jak dokładnie tam trafić. Jeśli możesz, podaj jakies namiary.PozdrawiamMetort
kocur Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Witam !Dojeżdżasz do W-wy pociągiem/autobusem na dworzec ZACHODNI. Wchodzisz na halę, potem w podziemny tunel i z hali w prawo, potem w lewo - aż do końca. Będzie strzałka do stacji W-wa Wola. Trzeba przejść kawałek po odkrytym terenie aż do peronu W-wola. Wsiadasz do pociągu i jedziesz do stacji Modlin. Wysiadasz na stacji i idziesz do końca peronu w kierunku rzeki i żelaznego mostu. Po drodze możesz podziwiać miejsce gdzie stał pociąg pancerny Śmierć w 1939r. Mijasz most, potem ośrodek Silurus" ale sie nie przejmujesz - idziesz dalej. Aż do bramy Ostrołeckiej. Przed bramą skręcasz w prawo - idziesz trochę do góry aż do szosy z rondem. Poruszasz się cały czas drogą sfilmowaną w ostatnich kadrach CK Dezeterów". Dchodzisz do przystanku i albo czekasz na autobus ( jest 11.11 - mogą jeździć rzadko ) albo idziesz z buta. Idziesz jakieś 2 km, po ominięciu z prawej małego dworku ( klub oficerski) dochodzisz do skrzyżowania, na którym skręcasz w lewo wśród carskich bloków oficerskich. Idziesz kolejny 1 km i dochodzisz do następnego skrzyżowania, na którym skręcasz w lewo. Tam już stoją goście, którzy Cię poprowadzą.Dla zmotoryzowanych droga podobna tylko na rondzie za mostem narwianym w kierunku Twierdzy, a dalej tak samo. Natomiast jadących trasą Gdańską zjeżdżamy przy Statoilu, kierunek Nowy Dwór Maz. Potem droga wchodzi w łuk, widać pomnik informujący o Cmentarzu fortecznym ( koniecznie zatrzymać się i świeczkę zapalić !!) skręcić w prawo, po czym od razu w lewo i CAŁY CZAS PROSTO przez wszystkie skrzyżowania. pozdrawiam !
kat Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Do A. KorbaczewskiegoMoże się wydurnię jak ostatni idiota (no ale kto pyta nie błądzi), ale mam pytanie gdzie w Łomiankach są bunkry? Mieszkam tam od niedawna i ta informacja jest dla mnie nowością.Dzięki z góry za odpowiedźKat
tombak Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 witam my jedziemy jednym samochodem. mamy komplet 5 osób. nie wiem czy reszta się wybiera, ale dzisiaj spytam to dam znać.
ubenfurer Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Ok dzięki tombak .Bo bym z wami się zabrał jakby z 2 samochody od was jechały , daj znać jakby coś się zmieniło.
ubenfurer Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 A dokładnie o której wyjeżdźacie z Grajewa???
tombak Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 witam. wyjeżdzamy jutro ok 7. z tego co się orientuje to jedziemy tylko my. ktoś tam miał jeszcze jechaćale nie znam konkretów.możliwe że będziemy mieli jedno wolne miejscebędę wiedział wieczorem. jak by tak było jedną osobę możemy zabrać z łomży, ale jak mówiłem będę to wiedział wieczorkie. pozdrawiam
tombak Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 witam mamy jedno wolne miejsce jeżeli ktośjest złomży i chce jechać to niech w ciągu godzinki da znać bo póżniej już mnie nie będzie na internecie. pozdrawiam
ubenfurer Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Ok , to spotkamy się w Modlinie....................................
sebulaa Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Witam oto kilka fotek z giełdy Modlin zdjecia z piątku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.