Skocz do zawartości

Niekulturalne wypowiedzi użytkownika pik78

yasioo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Od dłuższego czasu biorę udział w dyskusjach na tym forum. Od pewnego czasu totalnie bez powodu użytkownik o nicku pik78 przykleja do moich postów chamskie epitety pod moim adresem. Czy to forum nie jest wcale moderowane? Ostatni post tego użytkownika zniesławił mnie i moją rodzinę. Żądam od moderatora zabanowania tego użytkownika.
Yasioo
Napisano
Jak wiem ten problem dotyczy też innych osób,którym ten osobnik przykleja epitety. Nie bądżmy obojętni na chamstwo które przeszkadza w aktywności i rzeczowych dyskusjach. Zresztą takie zniesławienie mogłoby się otrzeć o drogę sądową.Nie mam jednak czasu i chęci.
Yasioo
Napisano
Yasioo w tym linku nic nie ma na ten temat,w niczym cie nie obrazilem ciebie i twojej rodzinki,ja poprostu stwierdzam fakty i nie godzę sie z głupota...
pozdrawiam
Napisano
Nie stwierdzasz faktów, w tym linku nic nie ma bo twoja wypowiedż została już na szczęście usunięta. Szkoda że nie zostałeś zbanowany, za takie coś jak najbardziej powinieneś zostać.
Niepozdrawiam
Yasioo
Napisano
Yasioo nigdy w terenie nie jest sam, więc proszę mnie nie straszyć... Nie boję się dzieciaków. Nie życzę spotkania ze mną w terenie.
Niepozdrawiam
Yasioo
Napisano
Yasioo
Ten tekst nie był do Ciebie tylko do pana pik78.
Daleki jestem od tego by Ciebie straszyć.
A wręcz przeciwnie popieram Twoje zdanie.
Pozdrawiam
Napisano
Być może ja coś źle" zajarzyłem.Ale to dlatego że już 40
stuknęła i czasami człowiek jest zmęczony po kilkunastogodzinnym chodzeniu w terenie.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach.
Napisano
Problem jasia 11 palec polega na tym ze zabiera glos na tematy o ktorych nie ma pojęcia .
A wiesz czemu jezdzisz w teren ? Bo jako dziany koles bulisz za wszystkich za benzynkę,kolesie robia wala zciebie ,wiec na nich bym nie liczył...
Mam 27 lat ,tak zebys wiedział.
Napisano
No to się odkryłeś,że nie wiesz z kim jeżdżę, gdzie jeżdżę ani kto jestem. Nie mam nawet co kontynuować dyskusji z taką osobą. A taki tekst podpada pod grożby karalne.
Napisano
Wątek do usunięcia.

Każdy dział ma swojego moderatora i on jest odpowiedzialny za porządek i ewentualne interwencje.
Ale jeżeli są jakiekolwiek problemy zawsze mozna napisać na mój adres bocian@odkrywca.pl

Jednym z punktów regulaminu jest cytuję:

Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie