yasioo Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 Od dłuższego czasu biorę udział w dyskusjach na tym forum. Od pewnego czasu totalnie bez powodu użytkownik o nicku pik78 przykleja do moich postów chamskie epitety pod moim adresem. Czy to forum nie jest wcale moderowane? Ostatni post tego użytkownika zniesławił mnie i moją rodzinę. Żądam od moderatora zabanowania tego użytkownika. Yasioo
yasioo Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 Oto przykład którym uzsadniam swoją prośbę:http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=235634
yasioo Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 Jak wiem ten problem dotyczy też innych osób,którym ten osobnik przykleja epitety. Nie bądżmy obojętni na chamstwo które przeszkadza w aktywności i rzeczowych dyskusjach. Zresztą takie zniesławienie mogłoby się otrzeć o drogę sądową.Nie mam jednak czasu i chęci. Yasioo
pik78 Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Yasioo w tym linku nic nie ma na ten temat,w niczym cie nie obrazilem ciebie i twojej rodzinki,ja poprostu stwierdzam fakty i nie godzę sie z głupota...pozdrawiam
yasioo Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 Nie stwierdzasz faktów, w tym linku nic nie ma bo twoja wypowiedż została już na szczęście usunięta. Szkoda że nie zostałeś zbanowany, za takie coś jak najbardziej powinieneś zostać. Niepozdrawiam Yasioo
pik78 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Johny , yasioo czy jak tam sie zowiesz mam nadzieje ,ze sie kiedys w terenie spotkamy...
yasioo Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 Yasioo nigdy w terenie nie jest sam, więc proszę mnie nie straszyć... Nie boję się dzieciaków. Nie życzę spotkania ze mną w terenie. Niepozdrawiam Yasioo
1AIR1 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 YasiooTen tekst nie był do Ciebie tylko do pana pik78.Daleki jestem od tego by Ciebie straszyć.A wręcz przeciwnie popieram Twoje zdanie.Pozdrawiam
yasioo Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 Mój tekst był do pana" pik78, proszę nie myśleć że był do pana 1AIR1.
AKMS Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Ho ho ho! Vatos Locos Clan! Ustawki w terenie, solówki :)
1AIR1 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Być może ja coś źle" zajarzyłem.Ale to dlatego że już 40stuknęła i czasami człowiek jest zmęczony po kilkunastogodzinnym chodzeniu w terenie.Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniach.
pik78 Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Problem jasia 11 palec polega na tym ze zabiera glos na tematy o ktorych nie ma pojęcia . A wiesz czemu jezdzisz w teren ? Bo jako dziany koles bulisz za wszystkich za benzynkę,kolesie robia wala zciebie ,wiec na nich bym nie liczył...Mam 27 lat ,tak zebys wiedział.
yasioo Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 No to się odkryłeś,że nie wiesz z kim jeżdżę, gdzie jeżdżę ani kto jestem. Nie mam nawet co kontynuować dyskusji z taką osobą. A taki tekst podpada pod grożby karalne.
yasioo Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 Jeśli coś mi się stanie będe miał tutaj dowód że grożby miały miejsce. Yasioo
AKMS Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 To się robi już żałosne... Najlepiej do mamusi pod sukienkę!Zakończcie to juz albo kontynuujcie na privie.
Bocian Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Wątek do usunięcia.Każdy dział ma swojego moderatora i on jest odpowiedzialny za porządek i ewentualne interwencje. Ale jeżeli są jakiekolwiek problemy zawsze mozna napisać na mój adres bocian@odkrywca.plJednym z punktów regulaminu jest cytuję:Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.