HU13ERT Napisano 1 Listopad 2006 Autor Share Napisano 1 Listopad 2006 ..ale widziałem już gorsze ;)PozdrawiamyH&M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 fajna szpanga . jak czysciłes?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 Najpierw igiełka lupa i zza orła piasek wydłubałem.Potem pędzelkiem na sucho z kurzu i piachu przetarłem.Następnie po stomatologicznemu:szczoteczka elektryczna miękka z oliwką a na koniec prostnica dentystyczna z gumką do metalu z drobnym nasypem (nie ściera patyny a zbiera nagar, błoto i inne świństwa)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 dzieki za odp. jak możesz daj tez fotki wyczyszczonych szturmów.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 Na razie się przedstawiają tak ale nie miałem czasu ich dopieścić... Poza tym nie czyszczę nigdy na wysoki połysk". Wyjątek stanowić będzie chyba ta stalówka-muszę ją podczyścić porządnie żeby się w końcu nie rozleciała. :/Pozdrawiam.H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 Tak się prezentują po porządniejszym czyszczeniu...Ale to już stara sprawa... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 sobota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 i niedziela :)PozdrawiamyH&M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukowsky Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Mam pytanie: Co to jest na tym ostatnim zdjeciu?? Bo znalazlem takie same tylko w 2 czesciach. Warte to cos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Etui na pudełko zapałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celek Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 kolego z nickiem 1AIR1 " bardzo bym prosił o jakieś informacje tego guzika ktorego masz na avarcie...bardzi bym prosił o kontakt housemusic1987@wp.pl..pZd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmajser38 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Super fanty ,czesci blach to pozostalosci kubelwagena Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmajser38 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Ta klamerka u gory to WH to chyba tylko LufftwafePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.