Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 Bede zamieszczal tu swoje fanty:P(fotki):D
Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 I nastepne od czego moze byc to po lewo?
mp Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 witamta po lewej to od chlebaka WH,a po prawej od maski P.gaz oczywiscie niemieckiej...pozdrawiam
Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 I to....wieksze od srutowego pionka....czyzby jakas raca????Znaleziona przy starym lotnisku
Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 Kurcze znacie jakis progmra co jest lepszy od painta do zmiejszania zdjec??
Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 Nastepne do identyfikacii niechce zasmiecac forum wiec dam tu...Przod tego przedmiotu (znaleziony na tym samym lotnisku)
Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 Nieprzejmujcie sie sceneria...renifer od swiat na lampie siedzi ;]Pozdrawaim...narazie na tyle....jak cos wiecej bedzie to dam:)
jack61 Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 Kto Ci strzelił taki lakierek na tych nakryciach głowy ?
Mlody Mauser Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 Na garkach???NIe ja:P Ale niepoweim kto
Asael Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 Rozumiem, że ten kolorowy hełmik należał do żołnierza gejowskiej dywizji Wehrmachtu? :)To okrągłe to nie od żadnej racy, ale prawdopodobnie jest to denko od grantu moździerzowego.
wons Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 1. Klamerka po lewej na 2 fotce pochodzi nie od chlebaka, a od pasków mocujących puszkę z maszką p-gas. 2. To okrągłe - sądząc po wysokości - może pochodzić od papierowej łuski od racy - fotka jest niewyraźna i w związku z tym nie można jednoznacznie odpowiedzieć. 3. Skoro używasz Painta, to zmniejszaj i długość i szerokość. Zmniejszając tylko jeden wymiar deformujesz przedmiot. Nasze fotki zmniejszamy Paintem i nie mają żadnych deformacji.pozdro. WonsY G.
mp Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Wons mylisz sie ta po lewej pochodzi od chlebaka , nawet w swoim chlebaku mam identyczna!
Domino(*) Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Dupka jest od powojennej, polskiej rakietnicy, pewnie z 53r. prawda?dwie ostatnie cyfry na gorze dupki to data, na dole kod fabryki.Pzdr
OnyX Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 no to MP masz chlebaczek kombinowany z paskami od puszki P-gaz :) hehe chlebak ma hak nitowant przewaznie a paski do P-gazki ma przeplatany .... nie masz pewnosci to niepisz bzdur ...
pawel_breslau Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Witam.Też jestem pewny że ten zaczep o który toczony jest spór pochodzi od maski pgaz WH lub SS.Jest to jeden z 2 pasków przy puszce od w/w maski,ten jest tym krótszym gdzie zaczepiało się go do pasa głównego natomiast druga część tego paska była przymocowana do puszki kawałkiem tasiemki przewlekanej przez oczko w tym zaczepie.Druga strona tasiemki natomiast była łączona za pomocą knopika.Pozdrawiam i życzę udanych łowów.Paweł
mp Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 mozliwe coz kazdy sie moze pomylic ,przepraszam za zmylke... pozdrawiam ps.onyx tobie zdarzalo sie wieksze bzdury pisac ...
OnyX Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 ja jak niejestem pewien to niepisze aletego mam 100 postów a nie 600 :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.