kocur Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 Witam !Jesień rozpoczęła się obiecująco. Proszę o identyfikację szabelek - oto pierwsza.Dziękuję i pozdrawiam !P.s. Apollo ( mój pies ) od dzisiaj jest prawdziwym mężczyzną". Zgwałcił trzykrotnie dodżycę - lubi konkretne babki ;-)
kocur Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 Ptaszek z drugiej nieco bliżej.Proszę o identyfikację - ciekaw jestem co mam .pozdrawiam !
Frozzer Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 pierwsze to palasz pruski wz 1889drugie to polska szabla wz 1917.
kocur Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 Dzieki Frozz ! Jeśli chodzi o Ciebie to brzmi jak ekspertyza ;-)
kocur Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 Odkąd mam tą szblę moja żona jest jakaś spokojniejsza .... dziwnie się rozgląda .... nie wiem co jest grane ...Co będzie jak wyjmę MG-te ? aż się boje przyznac ;-)
Pytanie
kocur
Witam !
Jesień rozpoczęła się obiecująco. Proszę o identyfikację szabelek - oto pierwsza.
Dziękuję i pozdrawiam !
P.s. Apollo ( mój pies ) od dzisiaj jest prawdziwym mężczyzną". Zgwałcił trzykrotnie dodżycę - lubi konkretne babki ;-)
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.