crimson Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 Zapraszam do wpisywania swoich wymarzonych trafień. Oczywiście wszyscy chcielibyśmy trafić na Mausa w igła - stanie, ale prosiłbym o zachowanie lekkiego umiaru i brania sił na zamiary :) Umówmy sie też, że chodzi o teren naszego kraju. Pozdrawiam i zapraszam do zabawy... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 wiem że kilkanaście jak nie więcej osób z tego forum wykopało emgiety ale ja chciałbym taką jedną wykopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Ja bym chcial helm wykopac a o mauserku lub mosinie to nie wspomne.... ale nie dlugo zmiana sprzetu wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 zrzutowisko fantów z września: telefony, nieśmiertelniki, maszyny do pisania, akta,pieczątki:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 portfel z 10cioma 25guldenówkami z wolnego miasta gdańska.porzucony,zgubiony bądz zakopany podczas ucieczki przed ruskimi lub coś na wzór szczeliny jeleniogórskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 teściową z ogródka. chyba jednak posadzę te pomidory :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Witam.Ja wcale nie dużo.Tylko opróżnić jedną skrytkę na Pętli bielickiej...(no cóż pomarzyć dobra rzecz :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 a ja bym chciał wykopać z terenu naszego kraju wszystkich komuchów i wszystkie gulełby co nie są w naszej drużynie.pzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 barnabamam łpatę dobrą i sasiada co robi na koparce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Lain,25-guldenówka to także i moje marzenie, ale obaj mamy problem. Tych złotych monet było tylko 10'000 szt. i nie były wprowadzone do obiegu - to tylko serie próbne!Moje marzenia związane są z unikalnymi jednostkami działającymi w okolicach mojego" Gdańska.I znajdę:- nieśmiertelnik jednostki SS-Rgt Kaltofen",- hełm spadochroniarski w tak dobrym stanie jak standardowy znalezsiony przeze mnie ostatnio (pieczęć na fasunku :)- odznakę Danziger Flak (o ile faktycznie istniała)- odznakę honorową załóg krążowników pomocniczychA poza tym osobiście odkryję podstawę pod jakiś bardzo rzadki niemiecki radar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 A ja może jakiś hełmik lub pamiątka po żołnierzu...Każda choćby łuska jest moją ulubioną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 denar Mieszka I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Pistolet mojego dziadka . Już dwa lata planuję wyjazd.... ale prędzej czy póżniej i tak go znajdę:)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Witam! Ja za każdym razem jeżdżę po TT wz.33, no i marzy mi się wreszcie hełm w lepszym stanie, a nie zgliszcza... Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yack Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 prawo pozwalające normalnie funkcjonować :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 hełm luftwaffe a pod nim Junkersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Barnabo a członek młodzierzówki SDPL też podpada pod komucha??:)jesli tak to musze uważać:) ale pedałów to nienawidze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Mojego szefa-nienawidzę drania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 CZŁONEK .też podpada, ale lepiej ich nie wykopuj niech leżą i nie straszą więcej.To ja już wolę pedałów niż was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 mi sie marzy klamra carska. jeszcze mi się zadna nie trafiła.BŁAGAM nie piszcie o polityce na forum. Dość jest tego w Tv , RADIO , PRACA , ULICE, TRAMWAJE ........ dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Chciałbym wykopać niemieckie tablice rejestracyjne:motocyklowe,samochodowe,itp.pozdD419. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parti78 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kilka nieśmiertelników Waffen ss i L.S. A.D. porzucone na jakiejś ziemiance a uprzednio ukradzione" przez ruska i tam zostawione... Do tego wiem gdzie rozstrzelano 12 niemców 4 km ode mnie i była to żandarmeria więc i takie blachy i ryngrafy styknęły by. co nie? Ale to Wy macie pomysły....Post został zmieniony ostatnio przez moderatora wons 14:05 28-10-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enes Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Ja chciałbym wykopać tyle złota żebym mógł nic innego nie robić tylko kopać dołki. Pozdrawiam Enes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Polski rkm, który został zakopany przez dziadka mojego kumpla (u niego za stodołą), we wrześniu'39! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 A ja co kolwiek co moznaby zabrac do domu i postawic legalnie w domu,jutro jade w teren ,który został przez naszą ekipę z 500 razy przekopany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.