kamilo Napisano 29 Listopad 2005 Autor Share Napisano 29 Listopad 2005 takie czasy każdy grosz nam liczą a tak będzie najlepiej wiele huku zrobią mam nadzieje te rkm i ckm a brać rekonstr. sie chyba nie pogniawa ...a myśle że będzie zadowolona bo kb i mosiek oraz ckm i rkm opłacamy my więc dostają broń za 0.00 zł jak chcą więcej naboi to sobie zakupią tego do tej pory nie zrobiła żadna GRH w polsce na jakiej byłem wszedzie płaciliśmy sami za broń i naboje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 Może niech przywiozą więcej broni i amunicji, ludzie to rozbiorą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 Z POWODÓW NIE ZALEZNYCH OD GRUPY REKONSTYUKCYJNEJ ZOSTAJE ZMIENIONA DATA BITWY KOCKIEJ z 7-8 NA 30.09-01.10 CZYLI PIERWSZA NIEDZIELĘ MIESIACA PAŻDZIERNIKA I OSTATNIA SOBOTĘ MIESIĄCA WRZEŚNIA DATA TA JEST NIEODWOŁALNA I NIEZMIENNA ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 To jeszcze tyle czasu, że się pewnie chłopakom da wpasować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Klos Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Gratulacje Chłopaki!!!Cieszę się, że w końcu również i w Kocku zaczyna się coś dziać. Wprawdzie jestem z innej grupy rekonstrukcyjnej, ale w gruncie rzeczy pochodzę z tamtych stron.Co roku tam bywam i Kock jest szczególnie bliski mojemu sercu. Dla wielu będzie to z pewnością wielkie przeżycie i a dla młodych pokoleń ogromna dawka historii, podzielone opinie, ale naprawdę warto.Gratulacje i powodzenia!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 czekamy na zgłoszenia grh na kock 30 wrzesnia 1 pazdziernika sobota niedziela reko w niedzielę wiecej informacji w nastepnych dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Panie Kamilo! Tytuł postu po zmianie terminu imprezy wprowadza mniej uważnych czytelników w błąd. Może lepiej byłoby założyć nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 22 Marzec 2006 Autor Share Napisano 22 Marzec 2006 tak zrobimy dziekuę za zwrócenie uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.