Skocz do zawartości

BITWA KOCKA 7-8.10.2006

kamilo

Rekomendowane odpowiedzi

takie czasy każdy grosz nam liczą a tak będzie najlepiej wiele huku zrobią mam nadzieje te rkm i ckm a brać rekonstr. sie chyba nie pogniawa ...a myśle że będzie zadowolona bo kb i mosiek oraz ckm i rkm opłacamy my więc dostają broń za 0.00 zł jak chcą więcej naboi to sobie zakupią tego do tej pory nie zrobiła żadna GRH w polsce na jakiej byłem wszedzie płaciliśmy sami za broń i naboje

Z POWODÓW NIE ZALEZNYCH OD GRUPY REKONSTYUKCYJNEJ ZOSTAJE ZMIENIONA DATA BITWY KOCKIEJ z 7-8 NA 30.09-01.10 CZYLI PIERWSZA NIEDZIELĘ MIESIACA PAŻDZIERNIKA I OSTATNIA SOBOTĘ MIESIĄCA WRZEŚNIA
DATA TA JEST NIEODWOŁALNA I NIEZMIENNA ZA UTRUDNIENIA PRZEPRASZAMY

• 3 weeks later...
Gratulacje Chłopaki!!!
Cieszę się, że w końcu również i w Kocku zaczyna się coś dziać. Wprawdzie jestem z innej grupy rekonstrukcyjnej, ale w gruncie rzeczy pochodzę z tamtych stron.
Co roku tam bywam i Kock jest szczególnie bliski mojemu sercu. Dla wielu będzie to z pewnością wielkie przeżycie i a dla młodych pokoleń ogromna dawka historii, podzielone opinie, ale naprawdę warto.
Gratulacje i powodzenia!!!!!!!!!!

• 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie