pni Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Na tej czeskiej stronie są zdjęcia z akcji wydobywczej z Finlandii jak ciągną t 26. Tylko mieć troche kasy to by się jakiś sprzęt wydobyło albo kupiło!!!!!!!
pni Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Tak poszukałem i znalazłem link do poszukiwań pod Demjanskiem gdzie zmaleziono tego Stuga oto on:www.demjansk-navigator.com/gallery2.htm Miłego oglądania, szczególnie fajny jest ten lekki transporter wśród drzew stojący od wojny albo odkopywanie bunkra niemieckiego. Pozdr.
2A Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Witam, To mogła by być pouczająca wyprawaZ podanej przez pni strony:All our guides are professional and informative battlefields researchers with many years of experience"
pni Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Zobaczcie czym szukają - szpilami. Pewnie w tym gruncie szaleją wykrywacze ze względu na zmineralizowanie.
01111977 Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Pewnie w tym terenie wykrywacze nie funkcjanuja ze wzgledu na ceny:) Alez bym sie tam wybral.Moze ktos ma ochote na wspolny wyjazd w przyszle wakacje?:)
pni Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Oj chyba się mylisz, oni to kase mają chćby za te garnki spadochroniarskie czy też fanty SS. Słyszałem, że u nich ceny fantów takie jak u nas lub wyższe a i chętnych na kupno nie brakuje bo fanty w ekstra stanach.
01111977 Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Extra to malo powiedziane.nawet w naszych bieszczadach zyja ludzie z wykrywek..i to dosc dobrze sobie radza z tego co slyszalem.Powracajac do tematu 'czujki'to jest to nie glupia metoda.Oczywiscie w odpowiednim terenie
2A Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 To raczej kwestia głębokości. Sprzęt na pewno posiadają, ale gdy ziemianka zalana jest wodą a całe wydarzenie znajduje się 2-3 m niżej - zważywszy na ilość pamiątek, szpila jest niezastąpiona...Można montować wycieczkę: papiery na wywóz 'dóbr kuluty' z bratniej Ukrainy, też zdaje się 'organizują' vide oferta handlowa na podanej stronie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.