Skocz do zawartości

kto szuka ten znajduje :)

pp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na tej czeskiej stronie są zdjęcia z akcji wydobywczej z Finlandii jak ciągną t 26. Tylko mieć troche kasy to by się jakiś sprzęt wydobyło albo kupiło!!!!!!!
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tak poszukałem i znalazłem link do poszukiwań pod Demjanskiem gdzie zmaleziono tego Stuga oto on:www.demjansk-navigator.com/gallery2.htm Miłego oglądania, szczególnie fajny jest ten lekki transporter wśród drzew stojący od wojny albo odkopywanie bunkra niemieckiego. Pozdr.
Napisano

Witam,

To mogła by być pouczająca wyprawa

Z podanej przez pni strony:

All our guides are professional and informative battlefields researchers with many years of experience"

Napisano
Oj chyba się mylisz, oni to kase mają chćby za te garnki spadochroniarskie czy też fanty SS. Słyszałem, że u nich ceny fantów takie jak u nas lub wyższe a i chętnych na kupno nie brakuje bo fanty w ekstra stanach.
Napisano
Extra to malo powiedziane.nawet w naszych bieszczadach zyja ludzie z wykrywek..i to dosc dobrze sobie radza z tego co slyszalem.Powracajac do tematu 'czujki'to jest to nie glupia metoda.Oczywiscie w odpowiednim terenie
Napisano
To raczej kwestia głębokości. Sprzęt na pewno posiadają, ale gdy ziemianka zalana jest wodą a całe wydarzenie znajduje się 2-3 m niżej - zważywszy na ilość pamiątek, szpila jest niezastąpiona...

Można montować wycieczkę: papiery na wywóz 'dóbr kuluty' z bratniej Ukrainy, też zdaje się 'organizują' vide oferta handlowa na podanej stronie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie