Skocz do zawartości

kto szuka ten znajduje :)

pp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

mała podpowiedź- nie ruskie, nie angielskie i nie japońskie:) A może wiecej fotek?

Napisano
Co? Taaaaaakie znalezisko i tylko 2 fotki? Przecież taki artefakt to temat na cały wręcz reportaż.
pozdrowionka
Napisano
Sezon ledwo sie zaczal, a juz wiemy kto zostanie krolem tegorocznego polowania
Gratuluje znaleziska i... az mnie skreca z zazdrosci .. ;-)))))))))
Napisano
o mamo ale traf !!!:) nie pozostaje nic innego jak zatankować samochód i dalej po wioskach latać i szukać ... Gratulacje
Napisano
Czy bedzie to stało w:
a- Muzeum Orła Białego (Skarżysko Kamienna)
b- W filii Muzeum WP w Forcie Czerniakowskim (Warszawa)
c- w Lesanach u Prahy (Czechy)
d- w trójkącie bermudzkim
e- gdzie indziej...

poprawne odpowiedzi będa nagradzane koszykiem satysfakcji :-)
Napisano
StuGi obrodzily:-) Z tego co wiem,to jest (a raczej pierotnie bylo) ich 8...zrodlo pozwolicie zachowam dla siebie:>
Napisano
Stawiam butelke Blue Label , ze zdjecia sa zza wschodniej granicy Polski.Jesli sie myle - do wspolnego wypicia w dowolnej chwili , tyle , ze w Chicago - bo do .pl sie w najblizszym czasie nie wybieram.
Pozdrowienia
Grendel
P.S.
BTW - sliczny:)
Napisano
BTW; jeden z tych 8 na pewno, juz wiem, ze jedzie do Ciebie Grendel;-)
Napisano
Obilo mi sie o uszy...Ale bedzie dosc daleko ode mnie - w Kalifornii(o ile dobrze slyszalem).
Pozdrowienia
Grendel
Napisano

oj chyba jednak nei z tych ośmiu :), a co do przyszłego miejsca stacjonowania......mała wskazówka - będzie jeździł ( DAJ BOŻE ) po morskim pisaku........

Napisano
To ja sie w takim razie tylko cholernie ciesze i gratuluje, ze bedzie patrolowal morskie okolice i strzegl naszego Baltyku;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie