muslim Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 PANOWIE a czy nie zauważyliście że ta wrona patrzy w przeciwnym kierunku???!Bicia GES.GESCN(lub I). B N a pomiędzy nimi N w trójkącie. I jeszcze coś pod spodem ale nie mogę odczytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted May 12, 2003 Author Share Posted May 12, 2003 Frozzer a czy masz pewność? Ja się z taką klamrą jeszcze nie spotkałem i nie tylko ja :)Dadam ,że przód klamry (tj. wronai napis) jest większy niż w innych klamrach i jest to nałożone na klamrę (fabrycznie) Od środka widać otwór, na który zostało to nałożone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozzer Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 hym w innym kierunku, a to dlatego ze to klamra opozyci NSDAP ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozzer Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 nieno ja zartowalem :)nie mam pojecia czemu wrona patrzy inaczej :)apropo chcesz sprzedac klamre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted May 12, 2003 Share Posted May 12, 2003 hehe a Frozzer tylko by handlował:))))ps.ładniutka ta klamerka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted November 4, 2003 Author Share Posted November 4, 2003 A niby dlaczego od sportowej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczkas Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 Witam.Klamra ta nie ma żadnej wady!!!.Jest to wczesna wersja .Co do firmy produkującej tą klamrę to powinna ona oznaczyć swój wyrób na skórce dołączonej do widelca-póżniejsze wersje były sygnowane na klamrzePozdrawiam.Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczkas Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 WitamJesli interesuje kogoś ta klamra to powiem że to rzadka odmiana WHPozdrawiam Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczkas Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 WitamTen Krzyż na rewersie przy zaczepie świadczy o tym że klamra była przerobiona ze Sportowej".A najlepiej jak zrobisz wyraźniejsze zdj.(rewers)to może ktoś inny się wypowiePozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczkas Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 WitamZapomniałem dodać że dolna część klamry jest od klamry sportowej więc dlatego ma bitą firmęPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted November 1, 2003 Author Share Posted November 1, 2003 Więc to chyba nie jest wczesna wersja, bo jest sygnowana na klamrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muslim Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 A to druga strona. NA zdjęciu chyba nie są widoczne bicia awięc umieszcze ja za chwilę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Wehrmacht, II wojna.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozzer Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 wlasnie wermaht 2 wojna, co do zapiecia, to rzeczywiscie nie jest to standardowe zapiecie, ale kazda firma tloczaca klamry robila cos inaczej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
muslim
Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem.
15 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.