muslim Napisano 9 Maj 2003 Autor Napisano 9 Maj 2003 Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem.
muslim Napisano 9 Maj 2003 Autor Napisano 9 Maj 2003 PANOWIE a czy nie zauważyliście że ta wrona patrzy w przeciwnym kierunku???!Bicia GES.GESCN(lub I). B N a pomiędzy nimi N w trójkącie. I jeszcze coś pod spodem ale nie mogę odczytać.
muslim Napisano 12 Maj 2003 Autor Napisano 12 Maj 2003 Frozzer a czy masz pewność? Ja się z taką klamrą jeszcze nie spotkałem i nie tylko ja :)Dadam ,że przód klamry (tj. wronai napis) jest większy niż w innych klamrach i jest to nałożone na klamrę (fabrycznie) Od środka widać otwór, na który zostało to nałożone.
Frozzer Napisano 10 Maj 2003 Napisano 10 Maj 2003 hym w innym kierunku, a to dlatego ze to klamra opozyci NSDAP ;))
Frozzer Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 nieno ja zartowalem :)nie mam pojecia czemu wrona patrzy inaczej :)apropo chcesz sprzedac klamre?
lolek Napisano 12 Maj 2003 Napisano 12 Maj 2003 hehe a Frozzer tylko by handlował:))))ps.ładniutka ta klamerka:)
boczkas Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 Witam.Klamra ta nie ma żadnej wady!!!.Jest to wczesna wersja .Co do firmy produkującej tą klamrę to powinna ona oznaczyć swój wyrób na skórce dołączonej do widelca-póżniejsze wersje były sygnowane na klamrzePozdrawiam.Artur
boczkas Napisano 25 Październik 2003 Napisano 25 Październik 2003 WitamJesli interesuje kogoś ta klamra to powiem że to rzadka odmiana WHPozdrawiam Artur
boczkas Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 WitamTen Krzyż na rewersie przy zaczepie świadczy o tym że klamra była przerobiona ze Sportowej".A najlepiej jak zrobisz wyraźniejsze zdj.(rewers)to może ktoś inny się wypowiePozdrawiam
boczkas Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 WitamZapomniałem dodać że dolna część klamry jest od klamry sportowej więc dlatego ma bitą firmęPozdrawiam
muslim Napisano 1 Listopad 2003 Autor Napisano 1 Listopad 2003 Więc to chyba nie jest wczesna wersja, bo jest sygnowana na klamrze.
muslim Napisano 9 Maj 2003 Autor Napisano 9 Maj 2003 Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem.
muslim Napisano 9 Maj 2003 Autor Napisano 9 Maj 2003 A to druga strona. NA zdjęciu chyba nie są widoczne bicia awięc umieszcze ja za chwilę.
Frozzer Napisano 9 Maj 2003 Napisano 9 Maj 2003 wlasnie wermaht 2 wojna, co do zapiecia, to rzeczywiscie nie jest to standardowe zapiecie, ale kazda firma tloczaca klamry robila cos inaczej :)
Pytanie
muslim
Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.