Skocz do zawartości
  • 0

Klamra

muslim

Pytanie

Napisano

Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem.

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
PANOWIE a czy nie zauważyliście że ta wrona patrzy w przeciwnym kierunku???!
Bicia GES.GESCN(lub I). B N a pomiędzy nimi N w trójkącie. I jeszcze coś pod spodem ale nie mogę odczytać.
Napisano
Frozzer a czy masz pewność? Ja się z taką klamrą jeszcze nie spotkałem i nie tylko ja :)
Dadam ,że przód klamry (tj. wronai napis) jest większy niż w innych klamrach i jest to nałożone na klamrę (fabrycznie) Od środka widać otwór, na który zostało to nałożone.
Napisano
Witam.
Klamra ta nie ma żadnej wady!!!.Jest to wczesna wersja .Co do firmy produkującej tą klamrę to powinna ona oznaczyć swój wyrób na skórce dołączonej do widelca-póżniejsze wersje były sygnowane na klamrze
Pozdrawiam.
Artur
Napisano
Witam
Ten Krzyż na rewersie przy zaczepie świadczy o tym że klamra była przerobiona ze Sportowej".A najlepiej jak zrobisz wyraźniejsze zdj.(rewers)to może ktoś inny się wypowie
Pozdrawiam
Napisano

Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z taką klamrą? Wiecie co to jest? Jest wykonana bardzo starannie z alpaki, ma inne od standardowego typu zapięcie z pasem.

Napisano
wlasnie wermaht 2 wojna, co do zapiecia, to rzeczywiscie nie jest to standardowe zapiecie, ale kazda firma tloczaca klamry robila cos inaczej :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie